» » » După sex extrem, Simona Ailoaiei a fost filmată în timp ce era omorâtă în chinuri


Lavinia Simona Ailoaiei, în vârstă de 18 ani, a avut parte de o moarte îngrozitoare în Italia, potrivit "Corriere della Sera". Filmele realizate chiar de criminal i-au şocat şi pe anchetatori. Ucigaşul, Andrea Pizzocolo,  şi-a plănuit cu sânge rece crima. 
Andrea Pizzocolo - în realitate, un monstru - instalase mai multe camere video în camera închiriată la un motel din Lodi, unde s-a petrecut tragedia.Nu doar că şi-a filmat victima în timp ce murea, ci a abuzat de trupul neînsufleţit al româncei în repetate rânduri.
După sex extrem, Simona Ailoaiei a fost filmată în timp ce era omorâtă în chinuri. Apoi, ucigaşul a profanat cadavrul
Chiar şi anchetatorii au fost îngroziţi atunci când au vizionat filmul, de peste trei ore, al uciderii tineri, în chinuri. Scene de sex extrem, apoi abuzuri, strangularea, moartea. Dar criminalu nu s-a oprit aici - a făcut sex cu cadavrul. Imaginile ororilor săvârşite de Andrea Pizzocolo, un contabilul de 41 de ani, au fost înregistrate minut cu minut de microcamerele pe care criminalul - contabilul Andrea Pizzocolo, de 41 de ani, din Arese, le-a ascuns în camera Motelului Moon din Busto Arsizio, înainte de sosirea victimei.
Asasinul avea microcameră video şi în ceasul de la mână. Biata Lavinia nu bănuia nimic din nenorocirea care avea să i se întâmple. Procurorii sunt convinşi că au de-a face cu o crimă cu premeditare. 
În imagini se vede cum ucigaşul scoate cablurile electrice de sub cearşaf şi le leagă de gâtul fetei, mai întâi una, apoi cealaltă şi le strânge până aceasta nu mai respiră. Fiecare moment e filmat în detaliu din diferite unghiuri. Se crede că Pizzocolo se gândea să realizeze unul din filmele de groază în care victima moare în faţa camerelor în urma abuzurilor şi violenţei sexuale care au "piaţa" lor mârşavă pe Internet.
Prosopul lăsat pe faţa victimei, care provenea de la motelul unde a fost comisă crima, a permis poliţiei să îl aresteze pe monstru în mai puţin de 24 de ore.  Italianul, care are un copil de 5 ani, este acuzat de crimă cu premeditare şi profanarea unui cadavru.
logo

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO