» » » » » Tisha de la TNT este soferita nervoasa care a impuscat un barbat in trafic (video)


Soferita care l-a impuscat in cap, in urma cu cateva ore, pe un alt participant la trafic, in zona Dorobanti, este o fosta membra a unei trupe, sustin surse apropiate anchetei. Este vorba despre Alexandra-Aiana Constantin, cunoscuta de fanii formatiei TNT drept Tisha.
Azi dimineata, un barbat a fost impuscat (intial s-a spus ca a fost folsit un pistol cu bile)  in zona Dorobanti din Capitala, de o femeie care, potrivit martorilor, ar fi vrut sa-i taie calea, iar acesta nu ar fi lasat-o.
Arma pe care a folosit-o Tisha pentru a-l ataca pe celalalt sofer
Tisha de la TNT este soferita nervoasa care a impuscat un barbat in trafic Este vorba despre Alexandra-Aiana Constantin, cunoscuta de catre fanii formatiei TNT drept Tisha. Ea a urmat Facultatea de Limbi Straine, pe care a terminat-o printre primii din generatia ei. Mai mult, de cand s-a lasat de muzica, s-a concentrat serios pe cariera, devenind traducator-interpret autorizat de limba engleza si colaborator pentru mai multe publicatii.
Dupa incident, soferita a fugit de la fata locului,  dar a fost găsită de politisti la locuinta ei. Tisha ar fi tras cu un dispozitiv improvizat, au mai spus aceleasi surse, conform cancan.ro. Mai mult, poliţia a stabilit ca aceasta avea permisul de conducere suspendat si ca nu detinea permis de port-arma.
Bărbat împuşcat în cap de o femeie în zona Dorobanţi din Bucureşti/VIDEO
Un bărbat de 35 de ani a fost împuşcat în cap, joi după-amiază, în zona Dorobanţi din Bucureşti, de către o femeie, în urma unui conflict. Potrivit oficialilor de la Poliţia Capitalei, o femeie, care s-a dovedit a fi soţia bărbatului împuşcata, a sunat la 112 şi a spus că soţul ei, care se afla la volan, a fost împuşcat de o femeie.  
"La ora 12.01 a fost făcut un apel la 112. O femeie a anunţat că, în urma unui conflict spontan, generat de o şicanare în trafic, un bărbat a fost împuşcat în faţă. Poliţiştii de la Secţia 1 au ajuns la locul incendiului", a declarat un reprezentanta al poliţiei.
Din primele cercetări a rezultat că femeia care a tras nu ar fi folosit o armă cu glonţ, informează Mediafax. Femeia a fugit de la faţa locului, astfel că în toate punctele de intrare/ieşire din Capitală au fost instituite filtre pentru prinderea acesteia. 

 
Aceasta a fost prinsă de poliţişti şi este audiată la Secţia 1, au declarat oficiali din Poliţia Capitalei.
Potrivit unor surse apropiate anchetei, femeia are 21 de ani şi a fost găsită de poliţişti, în urma cercetărilor, acasă. Bărbatul a fost împuşcat în zona stângă a feţei, unde a suferit arsuri.
Echipajul de prim-ajutor care a ajuns la faţa locului a constatat că este vorba de un bărbat de aproximativ 35 de ani, care prezenta o plagă împuşcată, a anunţat Adrian Marin de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti. Bărbatul era conştient şi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca.
Poliţiştii urmează să stabilească, în urma anchetei, toate imprejurările acestui grav incident.
logo

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO