» » Începe “Divizia de Oneşti”, la minifotbal


Începând de la sfârşitul lunii februarie, la Oneşti se va desfăşura primul campionat de minifotbal de pe Valea Trotuşului, sub denumirea “Divizia de Oneşti”, iar echipele se pot înscrie până pe 15 februarie. Divizia de la Oneşti, la care pot participa echipe din toate localităţile Văii Trotuşului, face parte din cadrul Campionatului Judeţean de Minifotbal, în care sunt incluse şi formaţiile din zona Bacăului.
    Până acum, echipele de pe Valea Trotuşului făceau naveta la Bacău, unde se desfăşura campionatul, însă din februarie acestea vor juca la Oneşti. Una dintre echipele care au evoluat în campionatul din Bacău a fost Nevila Oneşti, care a avut rezultate foarte bune în ultimii ani, ocupând poziţii fruntaşe în clasament. Prima ediţie a diviziei din Oneşti se va încheia în luna iunie, iar primele două clasate vor putea accede la faza naţională.
    Meciurile de la Oneşti se vor disputa pe terenul acoperit de la baza sportivă Dribbling, inaugurată de curând, care este dotată cu instalaţie de nocturnă şi are gazon artificial aprobat de UEFA şi FIFA. “Sunt sigur că vom avea parte de un campionat foarte disputat”, a apreciat Gheorghe Burleanu, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Minifotbal.
    Înscrierile se pot face la numerele de telefon 0727.137.053 şi 0757.504.176, dar şi la baza sportivă Dribbling din Oneşti.
Traian TUDOR 

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO