» » » Necula da restart PSD Bacau


Mai aproape de oameni, mai sus in optiunile lor si totul pe baze statutare este ceea ce-si propune Cosmin Necula, ales presedinte al municipalei PSD Bacau, pe 31 mai 2013. In aceasta calitate, proaspatul lider a tinut prima sa conferinta de presa, fiind acompaniat de Dragos Benea, presedintele organizatiei judetene, si Anca Seres, noul purtator de cuvânt. A fost prima conferinta a filialei PSD, dupa sase ani de tacere. 

Asta nu inseamna ca organizatia a lipsit din paginile ziarelor locale. A fost cea mai mediatizata organizatie din Bacau, mai ales din cauza conflictelor interne: “In organizatia municipala PSD, multi ani s-a cântat pe mai multe voci si au existat fel de fel de interese, care mai meschine, care mai obscure ca aceasta organizatie sa fie farâmitata din interior”. De acum va fi altfel, a dat asigurari Dragos Benea, adaugând ca organizatia “a incaput pe mâni bune”. Mandatul lui Cosmin Necula va dura doi ani si va fi dedicat salvarii filialei: “Suntem intr-o etapa in care am cercetat adevarul asa cum este el, l-am descoperit si spunând lucrurilor pe nume vom trece la reconstructia intregii organizatii”, a declarat Cosmin Necula. Conferinta PSD Bacau va fi urmata de alegerile din organizatia de tineret, dupa care social-democratii vor incepe pregatirile pentru europarlamentarele din 2014. La conferinta de presa organizata de Cosmin Necula a fost prezenta si Anca Seres, ex-jurnalist de radio si televiziune la Radio ALFA, acum membra in Biroul Municipal al PSD si purtator de cuvânt. “Sper sa aduc plusvaloare acestei echipe, sa va parem mai simpatici, mai destepti, mai prezenti, mai oameni cu aceasta noua miscare” a marturist Anca Seres. Ca presedinte al PSD Bacau, Cosmin Necula isi propune ca organizatia sa se deschida, “sa se afle acolo unde se afla cetatenii”, iar ca deputat sa se ocupe de problemele din colegiul sau si sa promoveze legi pe “componenta tineret”. Dreptul de a vota de la vârsta de 16 ani si participarea elevilor la luarea deciziilor in CA al scolii sunt doar doua dintre initiativele sale.
Echipa lui Cosmin Necula este formata din 19 social-democrati: Claudiu Ambrosie, Victor Balan, George Bogatu, Marius Constantin, Ioan Cristea, Ioana Dinu, Doina Dragomir, Cristian Ghinghes, Anca Marcovici, Petronela Melnic, Lucian Neacsu, Valentin Palea, Enula Pricopoaea, Vasile Preoteasa, Anca Seres, Dan Stoica, Dumitru Stângaciu, Aurelia Taga, Svetlana Zaharia.

“Este un birou permanent omogen, din punctul meu de vedere. Sunt oameni care se cunosc de mult timp, care au lucrat foarte bine in aceste 2 luni in care au inventariat problemele si pun, acum, bazele unei organizatii care isi doreste sa plece de pe locul IV, ocupat in 2008, sa urce pe locul III, pe locul II si, de ce nu, pe prima treapta.”Dragos Benea, presedinte OJ PSD Bacau   “Avem un mandat de doi ani, un mandat foarte clar care presupune reconstructia organizatiei si asezarea pe baze statutare a tuturor structurilor componente. Dupa doi ani, vom trage linie si vom vedea in mod concret care au fost rezutatele si care va fi viitoarea echipa.”Cosmin Necula, presedinte OM PSD Bacau  

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO