» » » Ploile continuă să fie prezente în judeţul Bacău până la sfârşitul săptămânii



Un pod, 25 de kilometri de drumuri comunale, 5 anexe ale unor locuinţe şi 10 hectare de teren agricol au fost afectate de ploile din ultimele zile.

În urma precipitaţiilor abundente căzute între orele 14.50 - 15.30, în cursul zilei de miercuri, 5 iunie, în zona Podu Turcului - Motoşeni, s-au înregistrat cantităţi de apă de 25 litri/mp care au cauzat creşterea însemnată a debitului pârâului Pereschiv şi scurgeri de pe versanţi.

Conform informării Centrului Meteorologic Regional Moldova, în perioada 06.06.2013, ora 09.00 - 07.06.2013, ora 09.00, vremea va fi instabilă în judeţul Bacău, cu cer noros. Pe spaţii extinse, se vor semnala averse, descărcări electrice şi, izolat, grindină. Local, cantităţile de apă vor atinge şi depăşi 25 l/mp, anunţă reprezentanţii Prefecturii Bacău.

De asemenea, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunţă că din după-amiaza zilei de 6 iunie, până în seara zilei de vineri, 7 iunie, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată în zona Moldova, inclusiv judeţul Bacău.

Citeste mai mult: adev.ro/mnyqb8

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO