» » Un băcăuan a bătut 100 de kilometri ca să se arunce de pe barajul Bicaz

Trecătorii au sunat la 112 și au anunțat că tănărul voia să se arunce în lac

Tănărul, în vârstă de 30 de ani, a venit cu o mașină de la Bacău și s-a oprit pe barajul lacului Izvorul Muntelui. În jurul orei 18.30, acesta s-a urcat pe marginea amenajării, spre porțiunea dinspre lac, moment în care a fost văzut de mai multe persoane care se aflau în trecere prin zonă.

„Am primit un telefon prin apel la 112 care ne semnala că o persoană se urcase pe marginea parapetului de la baraj, amenințând că se aruncă în lac. Colegii de la Poliția Bicaz care au ajuns la fața locului au reușit să-l convingă destul de repede să renunțe să-și ducă la capăt intenția", a spus subcomisarul Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

În mașina cu care venise tânărul, parcată pe drumul de pe baraj s-a găsit un bilețel în care acesta spune că îi este dor de mama sa, decedată.

La fața locului a fost trimisă pentru asistență o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț la care era atașată o barcă pneumatică. Mașina a fost întoarsă din drum după numai 10 kilometri parcurși, în zona comunei Pângărați, deoarece polițiștii reușiseră să rezolve cazul.

Tânărul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului județean din Piatra Neamț unde a primit asistență medicală de specialitate.

http://www.adevarul.ro/locale/piatra_neamt/Piatra_Neamt-Neamt-Adevarul-stiri_din_Neamt-baraj-Bicaz-tentativa_de_suicid_0_710929299.html

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO