» » Dezastru la examenul de Bacalaureat al Olimpicilor. Au fost depuse 692 de contestații

O treime dintre olimpici au promovat bacalaureatul

Jale mare pentru olimpicii care au dat examenul de Bacalaureat în sesiunea specială a acestui an.

Dintre cei aproape 900 de absolvenți care au reprezentat România la diferite competiții internaționale, doar 300 au fost admiși.

"Credeți că mă mai duc eu ca să alerg pentru România de acum încolo? Să le cânte lor imnul și pe mine să mă pice la Bacalaureat? Niciodată!", a afirmat un atlet care a refuzat să-și dezvăluie numele.

"Comisia de examinare trebuia să știe că noi suntem olimpici la sport, nu la carte. De ce au avut pretenții atât de mari de la noi la bacalaureatul ăsta?", a spus o handbalistă.

Cei mai mulți au picat la Limba și Literatura Română și la Matematică.

692 de contestații au fost depuse și vor și soluționate în cursul zilei de vineri. Acestea au fost primite la centrele de examen, adică la Colegiile "N. V. Karpen" și "Ștefan cel Mare".

Toate sălile în care s-au desfășurat probele de Bacalaureat au fost supravegheate video. Anul trecut promovabilitatea la acest examen a fost de 99%, iar anul acesta de 34,20%.

http://www.adevarul.ro/locale/bacau/Dezastru_la_examenul_de_Bacalaureat_al_Olimpicilor-_Au_fost_depuse_692_de_contestatii_0_710929122.html

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO