» » » ISĂRESCU, al 5-lea mandat de GUVERNATOR BNR


Mugur Isărescu a fost avizat favorabil, luni, de Comisiile reunite de buget-finanţe ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, pentru un nou mandat de guvernator al BNR.
Florin Gerogescu rămâne prim-viceguvernator al BNR, iar cele două posturi de viceguvernatori vor fi ocupate de Liviu Voinea (PSD) şi Bogdan Olteanu (PNL). Mandatul noii conduceri a BNR va începe în luna octombrie.
Isărescu a fost votat în unanimitate de deputaţii şi senatorii, prezenţi la audieri, pentru al cincilea mandat la şefia BNR, potrivit rtv.net.
Florin Georgescu, prim-viceguvernator al BNR, a fost şi el votat în unanimitate.
Comisiile reunite de Buget Finanţe Bănci i-au avizat şi pe Bogdan Olteanu şi Liviu Voinea pentru funcţiile de viceguvernatori, în timp ce candidatura actualului viceguvernator Cristian Popa a fost respinsă.
În Consiliul de Administraţie al BNR, alcătuit din nouă membri, au fost avizaţi favorabil de comisiile reunite, ca membri neexecutivi, şi Gheorghe Gherghina, Virgil Stoenescu, Daniel Dăianu, fost prim-vicepreşedinte ASF, Agnes Nagy, din partea UDMR, şi Marin Dinu, PSD.
Mandatul actual al Consiliului de Administraţie al BNR expiră în octombrie 2014.

Mugur Isărescu a declarat în timpul audierilor că, la sfârşitul acestui mandat, poate spune că "în Romania avem o situaţie bună din punct de vedere al stabilităţii preţurilor" şi "nu suntem în pericol de deflaţie".

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

1 comentarii:

  1. Devino ACUMA actionar GRATIS la cel mai mare facebook din lume.
    Timp limitat pana la inchiderea emisiunii de actiuni GRATIS.

    https://www.globallshare.com/ro/2824594.html

    RăspundețiȘtergere

O.P. VIDEO