» » » » » SONDAJ IMAS Locomotivele electorale au luat-o la vale



Liderii principalelor partide politice, preşedintele şi guvernatorul BNR înregistrează scăderi de popularitate în octombrie faţă de luna septembrie, potrivit unui sondaj realizat de IMAS pentru „Adevărul".
Personalităţile din prim-planul vieţii publice obţin din ce în ce mai greu încrederea românilor, relevă cercetările realizate de IMAS pentru „Adevărul". Primii şapte clasaţi în sondajul din luna septembrie sunt în scădere în luna octombrie: Mugur Isărescu, Victor Ponta, Crin Antonescu, Mihai Răzvan Ungureanu, Dan Diaconescu, Traian Băsescu şi Vasile Blaga.
Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, este personalitatea în care românii au cea mai mare încredere, potrivit datelor strânse de IMAS în perioada 10-18 octombrie. Astfel, 33% din cei intervievaţi au răspuns că au încredere în Mugur Isărescu.
Chiar dacă este primul clasat, Isărescu este în scădere faţă de luna septembrie când se bucura de aprecierea a 35,8% din cei intervievaţi. Confruntaţi cu o situaţie economică dificilă, românii sunt mai ponderaţi chiar şi atunci când vine vorba de o personalitate care nu s-a erodat în ultimii 20 de ani. De menţionat că, în luna iulie a acestui an, Isărescu avea 45% cotă de încredere.
Detalii pe...


About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO