» » » Motor Show Onesti - Video

Miniatură


Patru masini si doua motociclete au participat, simbata seara, la un spectacol demonstrativ care a avut loc pe bulevardul Oituz din Onesti, in fata primariei, unde circulatia rutiera a fost oprita. Masinile au efectuat derapaje controlate, iar cu motocicletele s-au facut in special acrobatii, dar si citeva cascadorii.
A fost efectuata si o saritura peste o masina in flacari. Una dintre motociclete a ramas fara roata din spate, in momentul in care a fost turata pe loc dupa ce fusese stropita cu benzina si apoi aprinsa. Pilotii au fost din Onesti, Brasov si Bucuresti. Evenimentul a fost organizat de Primaria Onesti si un club sportiv privat din municipiu, dar cu fonduri de la bugetul local.
Primarul Laurentiu Neghina nu a precizat citi bani s-au scos de la bugetul local pentru organizarea evenimentului. La organizarea spectacolului au contribuit si citeva firme private, care si-au facut publicitate prin oferirea unor premii pentru spectatorii care au participat la tombola organizata in acest sens.
Unii cistigatori nu si-au primit premiile, pe motiv ca nu au fost de fata cind s-au facut extragerile din urna, desi ei aveau trecute numerele de telefon pe taloanele de participare, iar organizatorii nu au facut precizari privind conditionarea cistigatorilor de prezenta la spectacol.
In locul celor care nu s-au prezentat pe loc sa-si ridice premiile, au fost extrasi alti cistigatori. Printre societatile care au oferit premii s-a numarat si firma primarului Laurentiu Neghina. Primarul si presedintele clubului sportiv privat au sustinut ca vor mai organiza astfel de spectacole, tot cu bani de la bugetul local.
George MARTIN   ziaruldebacau.ro

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO