» » » Ultima zi de președinţie a lui Traian Băsescu? Aşteaptă la Cotroceni decizia CCR

Președintele Traian Băsescu


Președintele suspendat Traian Băsescu ajuns, luni, dupa ora 10,00, la Palatul Cotroceni, la volanul autoturismului sau Dacia Logan pentru a aștepta decizia CCR privind suspendarea sa.

Traian Băsescu așteaptă decizia Curții Constituționale cu privire la cererea de soluționare a conflictului juridic de natură constituțională dintre Parlament și președintele suspendat.

Luni, de la ora 14,00, CCR va discuta și împrejurările care justifică interimatul în exercitarea funcției de președinte al României ca urmare a suspendării lui Traian Basescu.

După deciziile CCR, președintele suspendat va putea să înceapă oficial campania pentru referendumul referitor la demiterea sa din funcție, care va avea loc pe 29 iulie.

Parlamentul l-a suspendat din funcție, vineri, pe președintele Traian Băsescu, cu 256 de voturi „pentru" si 114 „împotrivă". Două voturi au fost anulate din cele 373 exprimate de parlamentari.

În aceste condiții, președintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, preia interimatul functiei de președinte al Romaâiei.

ADEVARUL

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO