» » O bacauanca a furat bijuterii de 150.000 de euro jucind rolul vaduvei negre

Femeia a furat bijuterii si ceasuri barbatesti dintr-o locuinta luxoasa – ea a intrat in imobilul respectiv sub pretextul ca are nevoie de ajutor de inmormintare pentru fiul si sotul ei care murisera intr-un spital din capitala – hoata era imbracata in doliu si avea in mina o coroana mortuara – ea este cercetata pentru furt, violare de domiciliu si fals privind identitatea

O bacauanca a dat marea lovitura atunci cind a reusit sa fure bijuterii si ceasuri barbatesti dintr-o locuinta aflata in Bucuresti. Femeia in virsta de 30 ani a intrat in locuinta respectiva dupa ce i-a impresionat cu o poveste lacrimogena pe muncitorii care renovau curtea casei. Hoata era imbracata in haine negre si purta in mina o coroana mortuara. Ea le-a spus oamenilor ca are sotul si copilul decedati intr-un spital din capitala si are nevoie de bani sa-i poata scoate de la morga.

Profitind de neatentia muncitorilor, ea s-a strecurat la etajul doi al imobilului si a intrat intr-un apartament pe str. Sevastopol, de unde a furat mai multe bijuterii, ceasuri barbatesti si parfumuri, prejudiciul estimat fiind de 150.000 euro.

Cind au descoperit disparitia bunurilor respective, proprietarii au alertat imediat politia. In urma semnalmentelor oferite de muncitori si a alertarii echipelor din teren, politistii au reusit sa o identifice a doua zi pe hoata, in apropiere de Calea Grivitei.

Dupa ce au prins-o, femeia le-a dat politistilor datele de indentitate ale unei alte per­soane, insa, politistii au facut verificari in baza de date si au aflat identitatea reala a bacauancei. Aceasta figura in evidentele politiei ca fiind data in urmarire nationala pentru un furt comis in anul 2009. Pe numele ei exista o condamnare la inchisoare, mandat emis de Judecatoria Brasov.

Hoata este cercetata acum pentru furt, violare de domiciliu si fals privind identitatea, urmind sa fie prezentata ulterior instantei cu propunere de arestare preventiva. Din prejudiciul de 150.000 de euro, politistii au reusit sa recupereze doar 30 la suta, pentru ca femeia a vindut bunurile la case de amanet din Bucuresti.
http://www.ziaruldebacau.ro/ziarul/2012/05/07/o-bacauanca-a-furat-bijuterii-de-150-000-de-euro-jucind-rolul-vaduvei-negre.html

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO