» » Focuri de arma la o casa de schimb valutar

Politia cauta autorul unui atac armat

Incidentul s-a petrecut sambata la pranz, in zona Narcisa, din municipiul Bacau. Un individ cu fata acoperita a intrat intr-un astfel de obiectiv si a tras doua gloante catre operator.

Filmul actiunii a fost surprins de camerele de supraveghere si pe imagini se poate vedea cum atacatorul se apropie de casa, deschide usa uitata descuiata de catre angajat, trage doua focuri inspre el, dupa care se face nevazut. Operatorul s-a repezit sa puna mana pe arma si a iesit in fuga dupa agresor. A revenit sa incuie usa si a sunat imediat la politie. Ciudat este faptul ca face toate aceste lucruri cu zambetul pe buze, iar anchetatorii incearca sa afle daca a fost o tentativa de jaf sau daca cei doi se cunosteau. „Inspectoratul de Politie a fost sesizat prin 112 de catre operatorul unei case de schimb valutar, de pe strada Republicii, despre faptul ca un barbat a patruns in incinta unitatii, a tras doua focuri de arma dupa care a parasit incaperea. Din primele cercetari, s-a stabilit ca are circa 30 de ani si aproximativ 1,75 inaltime. Acesta a patruns pe usa de acces care era lasata de operator intredeschisă, a tras doua focuri cu un pistol cu bile din cauciuc si a fugit”, a spus inspectorul Narcisa Butnaru, purtatorul de cuvant al IPJ Bacau.

O angajata a auzit impuscaturile

Angajata unei florarii din zona a auzit focurile de arma, dar spune ca nu a vazut si atacatorul. "S-a auzit doar zgomotul, dar nu am vazut nimic. Nu m-am speriat pentru ca se intamplase deja si nu mai era nimeni", povesteste Madalina. Si Mihai Francu a aflat de atac de la trecatori, desi magazinul sau este la doi pasi de locul unde s-a petrecut incidentul. 
"A strigat o doamna la mine: «Vezi ca va impusca astia!». «Cine, ma?» am intrebat si am iesit afara. Atunci am aflat ca a tras in colegul nostru de aici, de la schimb. Asta a fost tot", spune barbatul. Politistii au deschis o ancheta si fac cercetari pentru identificarea suspectului. "S-a intocmit un dosar penal pentru uz fara drept de arma neletala, din categoria celor supuse autorizarii si urmeaza ca dupa depistarea lui sa se stabileasca daca poseda arma legal", a mai spus Narcisa Butnaru. 
Geta Panaite


About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO