» » Plan de deszăpezire cu buget de zero lei în judeţul Bacău


Curăţirea drumurilor în această iarnă se va face în funcţie de importanţa acestoraPeste 935 de kilometri de drumuri ar trebui curăţate, în funcţie de importanţă. Şefii judeţului Bacău nu au însă şi bani pentru proiectul deja aprobat, în schimb au datorii la firma care s-a ocupat de drumuri iarna trecută.
Strategia de deszăpezire a judeţului Bacău pentru iarna 2011-2012 va ţine cont, în primul rând, de importanţa drumului şi nivelul de clasificare. Asta au decis consilierii judeţeni care au aprobat deja planul de deszăpezire. Conform acestuia, doar 436,39 de kilometri de drumuri judeţene din cei peste 935 de kilometri aflaţi în administrarea Consiliului Judeţean (CJ) vor avea prioritate la deszăpezire.
„Întâietate vor avea sectoarele de drumuri cuprinse la nivelul II de viabilitate. Urmează apoi cele clasificate ca fiind de nivel III şi abia la final cele de nivelul IV, unde sunt trecute drumurile grav înzăpezite sau foarte puţin circulate pentru care cheltuielile necesare întreţinerii pe timpul iernii sunt foarte mari“, a explicat Valentin Palea, directorul Serviciului Public Judeţean de Drumuri (SPJD) Bacău, în raportul întocmit pentru consilieri.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO