» » » Top 5 economic bacauan (24 decembrie – 6 ianuarie)


Aceasta rubrica etaleaza cele mai bune rezultate, cele mai importante actiuni si cele mai mari efecte pe care o societate comerciala, o organizatie sau o institutie, chiar si o personalitate sau alta, le-au obtinut s-au le-au produs pe parcursul unei saptamini in judetul Bacau. Facem, saptaminal, de simbata pina vineri, o selectie a celor mai importante evenimente economice ori social-politice cu efect asupra dezvoltarii economice a judetului mai ales in aceasta perioada critica economic si financiar. Asadar, pentru aceasta perioada:
1. Barlinek Romania – Pentru proiectul de dublare a productiei, printr-o investitie de 45 de milioane de euro intr-o noua linie de fabricatie.
2. Dedeman, Spedition UMB, Agricola si PA&CO International – Pentru aparitia in Topul 100 al intreprinderilor controlate de amtreprenori romani, organizat de Ziarul financiar.
3. Dan Constantin Petre – Pentru conferirea titlului de cetatean de onoare al Municipiului Onesti. Inginerul Dan Constantin Petre a contribuit la realizarea, in anul 1972, a instalatiei de nocturna de pe terenul de handbal de la Parcul Sportiv «Carom», la constructia terenului sportiv de linga Colegiul National «Grigore Moisil» si a unei tabere scolare pentru copii, a unei punti peste Riul Casin si a unei fintini arteziene, precum si a arcelor Salii Polivalente «Nadia Comaneci».
4. Sorin Ifrim – Pentru organizarea si coordonarea activitatii Clubului de Turism Montan „Nemiram”, de la Colegiul „Dimitrie Cantemir” Onesti. Clubul aplica doua proiecte cu finantare guvernamentala si a concurat pentru o finantare din programul „Tara lui Andrei”, de la Petrom. Sorin Ifrim este profesor la Colegiul Cantemir.
5. Filiala CECCAR Bacau – Pentru inaugurarea officiala a noului sediu, modernizat sI extins, dotat cu sali de cursuri, seminarii sI conferinte. (Petru DONE- Ziarul de Bacau)

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO