» » Perchezitie in casa hotilor


Politistii au efectuat miercuri perchezitii la locuinta unor persoane cercetate pentru furt. Perchezitiile au avut loc in baza unor autorizatii emise de Judecatoria Onesti, permitindu-le politistilor accesul in locuinta lui Ion M., 25 ani si Eusebiu M., 16 ani.
“In urma perchezitiei, au fost gasite mai multe bunuri provenite din furturi din locuinte si dependinte. “In urma investigatiilor efectuate cu privire la furturile din locuinte comise pe raza municipiului Onesti in lunile decembrie 2010 – ianuarie 2011, politistii au efectuat o perchezitie la domiciliul celor doi suspecti.
Astfel, in locuinta celor doi au fost gasite drujbe, circulare de debitat lemn, un ferastrau mecanic, bormasina, masina de tuns iarba, topoare, lopeti, biciclete, centrala electrica si alte bunuri”, a declarat subinspector Narcisa Butnaru, purtator de cuvint la Inspectoratul de Politie Judetean Bacau.
Din cercetari s-a stabilit ca bunurile au fost sustrase din locuintele mai multor persoane din municipiul Onesti si au fost predate partilor vatamate. Politistii au mai stabilit ca la comiterea faptelor a participat si Alexandru R., 18 ani.
“Fata de cei trei s-a luat masura retinerii pe baza de ordonanta pentru 24 ore, urmind sa fie prezentati Parchetului si Judecatoriei Onesti cu propuneri de arestare preventiva”, a adaugat Butnaru. (Ramona Ionescu - Ziarul de Bacau)

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO