» » » S-a întâmplat în Singapore


Un OM, cu mâna de fier, şi-a asumat conducerea ţării
În şase luni, din circa 500.000 de deţinuţi, au rămas doar 50. Toţi ceilalţi (criminali recunoscuţi) au fost împuşcaţi. Toţi oamenii publici (politicieni, poliţişti, judecători, magistraţi etc.) corupţi au fost împuşcaţi. Existau mii de probe contra lor.
Toţi funcţionarii hoţi au fost împuşcaţi sau au fugit repede din ţară. Multitudinea de drogaţi, care rămâneau dormind pe stradă, au fugit disperaţi în Malaezia, să scape de împuşcare sau de muncă forţată. Un mesaj la radio şi televiziune aviza că ţara avea un cancer, care trebuia extirpat. Dacă vreo rudă a sa a fost „extirpată", trebuie înțeles: ea era un cancer pentru naţiune.
După ce a curăţat tara, reorganizând sistemul politic, legal şi penal, acest militar a convocat alegeri directe şi a candidat la preşedenţie.
A câştigat cu 100% din voturi!
Astăzi, Singapore este una din ţările cu cel mai sigur trai decent. Este una din cele mai dezvoltate țări şi este mult mai sigură decât Statele Unite, Anglia şi Israel, la un loc!
În avion, foaia de îmbarcare are un anunţ: "MOARTE" cu litere mari şi roşii şi explicaţia că este pedepsită posesia de droguri.
Pentru orice drog, orice cantitate transportată, cel care a fost detectat cu acestea, să fie împuşcat sau condamnat la închisoare pe viaţă cu muncă silnică.
Un surfer brazilian a încercat să intre în Singapore cu o planşă de surf plină de cocaină. Bineînţeles că îşi dorea propria moarte. Mama tânărului traficant a apărut la TV cerând să se intervină pentru fiul ei. Nu a servit la nimic.
Nici mama, nici protestele nu au reuşit să oprească Legea
În hoteluri, "Ghidul oraşului" are o pagină care explică: poliţia din Singapore garantează integritatea fizică a oricărei femei, timp de 24 de ore din 24 (asta pentru că în vechiul Singapore, fără legi şi ordine, femeile care ieşeau singure erau violate şi/sau asasinate).
Guma de mestecat este interzisă în Singapore, pentru simplul fapt că, aruncată pe jos, murdărea trotuarul. Distribuirea de gumă de mestecat se face numai în magazine şi nu se dă persoanelor. Trebuie să fie aşezată în vase sau suporturi şi cei interesaţi se pot servi. Aruncată pe jos...motiv de amendă foarte scumpă.
Anul trecut, secretara unui prieten, care lucra peste program, la întoarcerea acasă a fost urmată de un echipaj de poliţie. Când a ajuns acasă şi a semnalizat ca să intre în clădire, i-au cerut să se oprească.
Unul din poliţişti s-a apropiat atunci de geamul maşinii şi i-a spus: "Doamnă, aşa cum ştiţi, suntem în campania de civilizare a traficului, amendând infractorii şi premiind pe cei care conduc corect. Şi dumneavoastră, doamnă, pe tot drumul până aici nu aţi făcut nici o neregulă. FELICITĂRI! Aveţi aici un cec de 100 dolari singaporezi (echivalent cu 80 dolari US) şi vă rugăm să semnaţi de primire".
Ţi se pare un regim prea dur? NU. Drepturile umane reale sunt pentru cetăţenii oneşti şi muncitori, care își aduc riguros contribuţia la dezvoltarea statului, care trăiesc în pace, respectuos şi solidar cu semenii lor.

About Daniel Gorun

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO