» » » » Cu DDmobilul prin judet. Dan Diaconescu promite: “Toata tara va fi mov!”


Vineri, la ora 15, venind dinspre Botosani, cu dese opriri in satele Moldovei, Dan Diaconescu a ajuns in Bacau. Insotit de Cristi Aioanei, candidatul PP-DD la Parlamentul European, Razvan Sendrea si Paul Timofte, consilieri judeteni, si alti “populari”, DD a facut un tur prin oras, apoi s-a oprit in fata Casei de Cultura.

“Ne-au inchis televiziunea, dar nu ne pot inchide inima si sufletul”, a strigat presedintele PP-DD in microfon, apoi, coborând din DDmobil, “Va pupa Dan de la Vatican!” Bacauanii s-au repezit sa-l sarute si au izbucnit in lacrimi, apoi s-au fotografiat alaturi de el. “Cei care au poze cu mine si cu DDmobilul pot intra la Cotroceni, dupa alegerile. Au liber drumul!” le-a promis liderul PP-DD celor prezenti.

“E foarte posibil sa iau 51 la suta, iar PSD si PNL sa piarda!” a mai spus el, amintindu-le rezultatele obtinute in judetul Bacau, in 2012. “Ar fi o minune sa avem un record in Bacau! Ar fi prima oara când PSD ar pierde!” La nivel national, Dan Diaconescu spera sa ia 29 la suta. “Vor fi mari suprize pe 25 mai, a mai spus liderul PP-DD. Va fi inceputul sfârsitului ciocoilor!”, iar dupa prezidetiale, “toata tara va fi mov”.

In aplauzele bacauanilor, Dan Diaconescu s-a urcat in DDmobil si a pornit spre Margineni. Urmatoarele opriri au fost in Scorteni, Pârjol, Balcani, Ardeoani, Zemes, Moinesti, Comanesti, Darmanesti, Dofteana, Tg. Ocna si Onesti.
See more at: http://www.desteptarea.ro/cu-ddmobilul-prin-judet-dan-diaconescu-promite-toata-tara-va-fi-mov/#sthash.zYACjUYV.dpuf

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO