» » » » MRU: „Sa-i schimbam cu «Forta Civica» pe toti cei din clasa politica de astazi”


Mihai Razvan Ungureanu, liderul national Fortei Civice, s-a aflat, joi, intr-o vizita-fulger prin Bacau. Vizita face parte din turneul electoral menit sa „readuca speranta in inima românilor, oriunde s-ar afla ei”.

„Mesajul nostru este foarte clar: Sa-i schimbam cu «Forta Civica» pe toti cei care fac parte din clasa politica de astazi. Oricum, timpul lor a trecut, pentru România trebuie un alt drum, un drum mai bun, nu cu gropile hotiei si ale ticalosiei”, a fost mesajul adresat de liderul Mihai Razvan Ungureanu.
Timp de ceva ore, presedintele Fortei Civice a socializat cu bacauanii aflati in oras la momentul sosirii in Bacau, dupa care autocarul delegatiei s-a deplasat la Iasi, urmând ca, sâmbata sa poposeasca in judetul Botosani, „bastina paterna” a lui Mihai Razvan Ungureanu.
Programul liderului Fortei Civice va include, la sfârsitul saptamânii, si un scurt popas in municipiul Onesti, in drumul de intoarcere spre Capitala.

See more at: http://www.desteptarea.ro/mru-sa-i-schimbam-cu-forta-civica-pe-toti-cei-din-clasa-politica-de-astazi/#sthash.JD6fMnYM.dpuf

About Daniel Gorun

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO