» » » » Crin Antonescu si-a mobilizat trupele politice din judet


Presedintele PNL Crin Antonescu a vizitat sâmbata Bacaul pentru a treia oara in ultimele patru luni, de aceasta data in cadrul turneului electoral pentru alegerile europarlamentare. La Teatrul de Vara “Radu Beligan, in prezenta primarului Romeo Stavarache si a liderului de Campanie Marian Petrache, a parlamentarilor liberali de Bacau, Antonescu s-a intâlnit cu delegatii organizatiilor liberale din judet si cu cei aproape 40 de primari de comune si orase. Luarile de cuvânt ale bacauanilor s-au referit la asteptarile oamenilor din partea europarlamentarilor.

Pe de alta parte, Antonescu a promis ca PNL va obtine un procent de peste 20% la nivel national, ce ii da incredere ca va câstiga si alegerile prezidentiale din noiembrie. Data fiind forta liberalilor in judet, Antonescu a spus ca se asteapta ca organizatia judeteana a PNL Bacau sa obtina cel putin 25% din voturi. Antonescu le-a mai cerut primarilor si delegatilor organizatiilor PNL sa se mobilizeze de alegeri ca pentru un razboi si sa ignore tentativele social-democratilor de a-i racola, fiindca promisiunile aruncate drept momeala nu se vor materializa niciodata.
Presedintele PNL a relatat si un episod din relatia Ponta-Stavarache, ce ar evidentia caracterul duplicitar al liderului PSD: “M-am dus la Ponta sa ii propun sa gasim solutii pentru finalizarea Spitalului Municipal din Bacau, dar Ponta mi-a replicat: «Iar vii cu problemele lui Stavarache?». Acum câteva zile, Ponta a venit la Bacau de parca nimic nu s-a intâmplat, s-a afisat ca un bun prieten si s-a prefacut interesat de soarta spitalului”, a spus Antonescu.
In afara de “tinta” PSD, discursul a inclus ironii la adresa lui Basescu, Udrea, Blaga, dar si hotarârea de a exclude aliantele politice, sau ca PNL sa fie lider in proiectele politice viitoare. “Cu ceilalti vom avea colaborari doar in anumite conjuncturi politice, precum o motiune de cenzura, de exemplu”, a spus Antonescu. El a propus, totusi, un consens electoral intre partide pe diferite politici, in conformitate cu politicile de nivel european.
Dupa intrunirea electorala de la Bacau, presedintele Crin Antonescu si-a contramandat restul programului din judet, precum vizitele la Helegiu sau Onesti, motivat de probleme urgente aparute la Bucuresti.

Ziarul Desteptarea – Bacau


About Daniel Gorun

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO