» » » Concedieri în sistemul bugetar odată cu descentralizarea. Chiţoiu: Personalul structurilor reorganizate se va reduce cu cel puţin 10%
Procesul de descentralizare şi de reorganizare administrativă va reduce cu cel puţin 10% numărul de personal din structurile reorganizate, cifră care nu reprezintă o ţintă, Guvernul având însă obligaţia să nu depăşească numărul de personal salarizat, a declarat ministrul Finanţelor, Daniel Chiţoiu.
El a răspuns astfel întrebat, la finalul discuţiilor cu Fondul Monetar Internaţional, dacă mai are în plan pentru anul viitor reduceri de personal sau dacă au fost suficiente cele din acest an.
"Nu, am discutat şi am spus că în procesul de descentralizare şi de reorganizare administrativă, atât la nivel naţional, cât şi la nivel local, să putem să reducem cu cel puţin 10% numărul de personal de la structurile care se reorganizează, dar nu este o ţintă, un număr de personal bugetar care să se reducă. Avem ca obiectiv, să nu uităm, să nu depăşim numărul de personal bugetar din prezent în salarizare", a spus Chiţoiu.
Ministrul a adăugat că urmează să fie efectuată o analiză în acest sens.


About Daniel Gorun

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO