» » » Cel mai tânăr milionar ar fi fugit din ţară din cauza implicării în dosarul evaziunii fiscale şi în scandalul cărnii infestate

Iustin Paraschiv, patronului de la Carmistin, firmă implicată în dosarul de evaziune fiscală şi în scandalul cărnii infestate, a fugit din ţară. Surse judiciare spun că acesta s-ar afla în Boliviapotrivit RTV.
Paraschiv este cel mai tânăr milionar din România, acesta fiind cunoscut și ca primul iubit al Andreei Antonescu.
Iustin Paraschiv este preşedintele Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine din Romania. La 31 de ani, prahoveanul Iustin Paraschiv controlează un grup de firme a căror cifră de afaceri consolidată depăşeşte 120 de milioane de euro. Grupul de firme al familiei Paraschiv  este format din companii unde activează, precum: Carmistin, Avicarvil, Ladrisi Grup, Pajo Holding etc.
El este singurul la care poliţişti nu au făcut percheziţii.
Iustin Paraschiv este cel mai tânăr milionar în euro din ţară şi are o firmă care produce mezelurile Ana şi Cornel, implicată în dosarul de evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste 50 de milioane de euro. Această firme ar fi livrat către supermarketuri carne infestată, în care au fost găsite excremente şi şoareci.
logo

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO