» » » Ultimele feline de la Zoo Oneşti pleacă în Africa de Sud


Marţi, 10 septembrie, doi tigri şi doi lei, rămaşi în custodia Grădinii Zoologice din Oneşti, vor fi preluaţi de către reprezentanţii fundaţiei Vier Pfoten.Felinele vor fi transportate în sanctuarul pentru feline mari LIONSROCK, din Africa de Sud, anunţă reprezentanţii fundaţiei de protecţie a animalelor.


Acesta este cel de-al doilea şi ultim transport de feline mari de la Zoo Oneşti dupa ce, la începutul lunii aprilie a acestui an, VIER PFOTEN a transferat patru lei şi doi tigri la LIONSROCK, a declarat Anca Negoescu, Marketing manager la VIER PFOTEN România.

Fundaţia VIER PFOTEN a fost solicitată încă de anul trecut de Primăria Oneşti pentru preluarea felinelor din grădina zoologică a oraşului, care nu mai are autorizaţie de funcţionare din 2007. Aici animalele au trăit toată viaţa pe ciment, în ţarcuri mici şi în condiţii total nepotrivite pentru această specie. VIER PFOTEN a transferat până în prezent 32 de lei şi un tigru din România în rezervaţia LIONSROCK, care se întinde pe o suprafaţă de 1242 de hectare şi este construită după cele mai moderne standarde. Felinele au aici posibilitatea să trăiască potrivit necesităţilor speciei, sub permanenta supraveghere a două echipe de îngrijitori şi medici veterinari ai LIONSROCK. În prezent, în România există 26 de grădini zoologice, dintre care cinci au rămas fără autorizaţie din cauza imposibilităţii de a asigura standarde minime de adăpostire.

Citeste mai mult: adev.ro/mr4lwl

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO