» » » Dezbateri aprinse in Consiliul Local Onesti



Sedinta ordinara a Consiliului Local al Municipiului Onesti, care a avut loc zilele trecute la sediul Consiliului Local, a propus pe ordinea de zi proiectele de hotarâre privind rectificarea bugetului local al municipiului pe anul 2013, a aprobarii Regulamentului privind nomenclatura urbana pentru municipiul Onesti si aprobarea statelor de functii pentru personalul nedidactic al unitatilor de învatamânt onestene în anul scolar 2013 – 2014.

 Cele mai importante proiecte care s-au aflat in dezbaterea consilierilor locali onesteni la aceasta sedinta au fost cele privind aprobarea Regulamentului-cadru pentru vânzarea bunurilor imobile (terenuri si / sau cladiri) aflate în domeniul privat al municipiului Onesti si predarea unor sectoare de drumuri nationale, proprietate publica a statului, din administrarea Consiliului local al Onestiului, în administrarea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, în vederea realizarii de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din România – S.A. a activitatilor de interes national.

Toate proiectele mentionate au fost aprobate dupa dezbateri foarte incinse. Pe agenda sedintei Consiliului Local Onesti s-au mai aflat proiectele de hotarâre privind nominalizarea reprezentantilor Consiliului Local Onesti în consiliile de administratie ale unitatilor de învatamânt si reabilitarea urbana a zonei de vest a municipiului Onesti.

See more at: http://www.desteptarea.ro/dezbateri-aprinse-in-consiliul-local-onesti/#sthash.SMpxz4FU.dpuf

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO