» » » Tornadă în Dolj. Sute de familii lăsate pe întuneric



O furtună puternică a lovit, vineri seara județul Dolj, iar peste 500 de familii au rămas fără curent electric după ce din cauza vântului mai multe cabluri de electricitate au fost rupte. Potrivit autorităților din zonă în satele Răcarii de Jos, Tatomireşti şi Bărdeşti a fost o adevărată tornadă.

Mai multe acoperișuri au fost luate de vântul puternic care a rupt și stâlpii de electricitate și au lăsat sute de familii pe întuneric. De asemenea furtuna a adus și grindină care a distrus culturile de legume.
"O adevărată tornadă a provocat pagube considerabile la noi în comună. Acoperişurile a aproximativ şase case au fost distruse parţial sau în totalitate, au căzut peste reţele electrice şi de telefonie. Până şi acoperişul bisericii din Răcarii de Jos a fost afectat, iar mai mulţi castani foarte înalţi au fost scoşi din rădăcini şi au căzut peste căile de acces. Am intervenit cu utilaje din cadrul primăriei şi am eliberat drumurile, iar în cazul caselor rămase fără acoperişuri i-am îndrumat pe oameni, întrucât sunt obligaţi prin lege să aibă asigurare la case, către societăţile de asigurare", a declarat Ion Răcăreanu, primarul din Brădeşti, pentru Mediafax.
citeste integral pe ZIUAnews.ro

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO