» » » Antonescu, despre relaţia cu PSD: Nu ne tremură chiloţeii că nu o să mă susţină la prezidenţiale



Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că are mai puţină încredere în premierul Victor Ponta decât acum aproape jumătate de an, când Laura Codruţa Kovesi a fost numită la şefia DNA. Cu toate acestea, liderul PNL spune susţine guvernul Ponta ca să reuşească, nu pentru că "ne-ar tremura chiloţeii" că nu va fi susţinut de PSD la prezidenţiale.

”Am încredere mai mică în Ponta de când cu doamna Kovesi, dar suficient de mică încât să funcţioneze. USL e într-o situaţie mai complicată”, a precizat Antonescu, la Antena 3.
Declaraţia liderului liberal a venit în contextul în care proiectul Roşia Montană a iscat neînţelegeri, aşa cum a afirmat şi el, în USL. ”Cred că cineva nu a înţeles sau nu a vrut să înţeleagă corect ce am spus noi în legătură cu Roşia Montană. Şi acel cineva nu e Ponta sau nu e doar Ponta, ci e cineva colectiv”, a mai spus Antonescu.
Totodată, preşedintele PNL a ţinut să precizeze că în alianţa cu PSD nu contează atât de mult susţinerea sa la prezidenţiale, cât programul lor de guvernare.
”Tot PSD-ul trebuie să înţeleagă un lucru şi anume că primul ministru, pesedist, şi PSD-ul duc o viaţă bună cu aliatul lor PNL şi Antonescu nu pentru că ne-ar tremura chiloţeii că nu o să mă mai susţină la prezidenţiale, ci pentru că acest guvern trebuie să reuşească şi pentru că trebuie să-şi respecte cuvântul faţă de români. Dacă pot înţelege asta, va fi bine, dacă nu, nu mă vor susţine la prezidenţiale, multă sănătate şi mulţumim pentru colaborare!”, a spus el.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO