» » » O nouă viitură s-a format în judeţul Galaţi după ploaia torenţială VIDEO



Nouă oameni au murit după viitura din judeţul Galaţi. E prăpăd În 17 localităţi, sute de case şi gospodării au fost inundate. Au căzut aproape 120 de litri pe metrul pătrat. Şi la 24 de ore după viitură, oamenii sunt speriaţi pentru că veştile de la meteorologii nu sunt deloc bune. O nouă viitură s-a format joi seara în judeţul Galaţi după ploaia torenţială. S-a dat ordin de evacuare în localitatea Valea Mărului, sirenele de alarmă au fost pornite. Ploile au făcut prăpăd şi în Tulcea. ANM a emis avertizare cod galben pentru Moldova.





Nouă persoane şi-au pierdut viaţa în urma inundaţiilor produse zilele acestea în judeţul Galaţi. 

Conform datelor furnizate de Prefectura Galaţi, două femei de 82 şi 74 de ani şi un bărbat de 65 de ani au decedat în localitatea Cuca, alţi doi bărbaţi de 40 şi 78 de ani şi o femeie de 81 de ani au decedat în localitatea Costache Megri, iar o bătrână de 83 de ani şi o fetiţă de opt ani din au murit la Cudalbi. Ultima persoană decedată în urma inundaţiilor din judeţul Galaţi este un bărbat de 65 de ani, din localitatea Griviţa.
În urma inundaţiilor din judeţul Galaţi şi-a piedut viaţa o fetiţă de opt ani care fusese dată dispărută, autorităţile spunând că aceasta a fost smulsă de ape din braţele tatălui ei, în curtea casei. Cadavrul fetiţei de opt ani, din localitatea Cudalbi, a fost găsit, joi după-amiază, de către pompieri, la o distanţă de aproximativ 500 de metri de casă, în curtea unui localnic.
Primarul comunei, Ştefan Drugan, a spus că în momentul viiturii fetiţa se afla în casă, împreună cu părinţii ei, şi au încercat să se salveze din calea apelor, ieşind din locuinţă. El a spus că tatăl a ieşit din casă cu fetiţa în braţe, copilul fiind smuls de şuvoaiele de apă din braţele acestuia.


Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/ploile-fac-prapad-in-estul-romaniei-noua-persoane-au-murit-sute-de-case-distruse-animale-luate-de-ape_97748.html#ixzz2ejEjseCk

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO