» » » » » Reporteri ProSport şi ProTV, agresaţi de bodyguarzii Stelei şi Mihai Stoica. ÎNREGISTRAREA MOMENTULUI AGRESIUNII



Reporterii ProSport şi ProTV au fost agresaţi, luni, la Skopje, de bodyguarzii care însoţesc lotul Stelei şi înjuraţi de managerul Mihai Stoica, la antrenamentul oficial al formaţiei antrenate de Laurenţiu Reghecampf, înainte de returul cu Vardar din Liga Campionilor, informează www.prosport.ro. Mai jos găseşti înregistrarea video cu incidentul de la Skopje.

Reporterii ProSport şi ProTV au încercat să vizioneze antrenamentul Stelei, însă au fost întâmpinaţi cu violenţă de agenţii asmuţiţi de Mihai Stoica asupra lor.
Sursa citată precizează că unul dintre agenţi i-a smuls din mâini telefonul mobil jurnalistei ProTV Alexandra Tănăsescu şi a şters imagini de pe acesta. În urma intervenţiei violente a celor de la SAS, Alexandra Tănăsescu s-a ales cu mai multe vânătăi.
Conform imaginilor difuzate de Sport.ro, managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, le-a cerut jurnaliştilor să părăsească arena şi a proferat injurii la adresa lor.
"Ia, plecaţi, in p*** mea de aici, mă rog de voi să plecaţi?", i-a spus Meme cameramanului Pro TV.
La întrebarea cameramanului de ce îi vorbeşte în acest fel, Mihai Stoica a răspuns: "Pentru ca aşa vrea p** mea, d-aia! Băi, ieşi afară! Nu mă fă să dau în tine!!! Ieşi afară!!!"
Injuriile lui Mihai Stoicaau continuat. Managerul Stelei nu este la prima reacţie de acest gen. El este singurul oficial din fotbalul românesc care a lovit un suporter al echipei la care activa. Totodată, el a mai ameninţat şi alţi jurnalişti în trecut. În urmă cu doi ani, Mihai Stoica, a ameninţat şi înjurat un jurnalist de la Digi Sport, televiziune al cărui coloborator era şi de unde încasa şi câteva mii de euro pe lună.
Poziţia PRO TV
PRO TV îşi exprimă regretul că o comunitate uriaşă, cu ani de glorie şi care a contribuit la succesul românilor, a ajuns să fie reprezentată de singurul angajat care şi-a lovit un suporter în timpul unui joc oficial şi singurul manager general căruia patronul i-a retras dreptul de semnătură pentru antecedente cunoscute public.
Întrucât PRO TV nu consideră că Mihai Stoica reprezintă Steaua Bucureşti, a luat decizia de a depune plângere împotriva managerului echipei. Plângerile vor ajunge la FRF şi la UEFA, organizatorul meciului Vardar - Steaua, marţi, 23 iulie, meci transmis în Romania în direct la PRO TV.
IMAGINI VIDEO SI DETALII IN 

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO