» » » Marea Britanie este în sărbătoare. Soţia prinţului William a născut un băieţel



Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut un băieţel, luni, la maternitatea St. Mary din Londra, bebeluşul fiind primul copil al cuplului princiar şi al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, informează BBC.

Bebeluşul s-a născut la ora locală 14.24 şi a avut la naştere greutatea de 3,7 kilograme.
În momentul difuzării acestei ştiri, un curierul regal a părăsit maternitatea St. Mary din Londra pentru a duce certificatul de naştere la Palatul Buckingham.
Informaţia a fost confirmată de Palatul Kensington.
"Alteţa Sa regală Ducesa de Cambridge a născut cu bine un fiu la ora 16.24 (18.24, ora României). Bebeluşul cântăreşte 3,79 kilograme. Ducele de Cambridge a asistat la naştere. Regina, ducele de Edinburgh, prinţul de Wales, ducesa de Cornwal, prinţul Harry şi membrii celor două familii au fost înştiinţaţi şi sunt foarte fericiţi de această veste. Alteţa Sa regală şi copilul se simt bine şi vor rămâne la spital pe durata nopţii", a comunicat Palatul Buckingham în urmă cu scurt timp.
Străbunica a aflat prima de naşterea moştenitirului
Potrivit surselor citate de presa britanică, prinţul William i-a telefonat reginei Elizabeth a II-a de la maternitate pentru a o anunţa despre naşterea fiului său. Apoi, prinţul William a vorbit cu tatăl său, prinţul Charles, şi cu fratele său, prinţul Harry. Familia Middleton a fost şi ea înştiinţată înainte de anunţarea publică a informaţiei.
După doar câteva minute, anunţul oficial referitor la naşterea bebeluşului regal a fost plasat pe un panou din faţa Palatului Buckingham. Anunţul a atras apaluzele celor câteva mii de persoane care s-au adunat luni în faţa Palatului Buckingham în aşteptarea naşterii bebeluşului.
Potrivit BBC, familia regală a decis să facă publică informaţia foarte rapid întrucât nu a dorit ca aceasta să apară mai întâi pe reţelele de socializare. De asemenea, membrii familiei regale au dorit să deţină un anumit control asupra modului în care informaţia despre naşterea bebeluşului este transmisă publicului larg, pentru ca aceasta să nu fie alterată cumva de mass-media.
Regina Elizabeth a II-a a aşteaptat naşterea bebeluşului regal la reşedinţa sa din Londra, Palatul Buckingham, unde s-a întors luni după-amiază, după un weekend petrecut la castelul Windsor, după cum a informat dailymail.co.uk.
Ducesa de Cambridge a fost internată la maternitatea spitalului St. Marry, luni, la puţin timp după ora locală 06.00. Soţul ei a însoţit-o la spital.
Numeroşii simpatizanţi ai monarhiei britanice, care şi-au instalat de mai multe zile corturile, alături de reprezentanţii presei, în faţa spitalului St. Marry, au ratat sosirea la spital a ducesei Catherine, care a intrat în clădire pe o uşă laterală.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO