» » » » Copilul MUTANT al Rusiei: are 23 de ani, bratul cat un COPAC, si este considerat un SUPRAOM!

Andrey Skoromnyy, un nume necunoscut pana si pentru pasionatii sporturilor "grele", un nume care nu inseamna mai nimic in Europa, ca sa nu mai vorbim despre Statele Unite, acolo unde este adevarata "scena" a culturismului mondial. Un nume care are, insa, sanse sa ajunga in elita, spun rusii, mandrii de noul lor "soldat universal".

Nascut undeva in nordul continentului asiatic, in Siberia, Andrey este noua propunere a rusilor pentru bodybuilding, un sport in care nu au reusit sa arate prea multe, in ciuda super campionilor pe care i-au dat in ultimele decenii in diferite sporturi.

Desi s-a apucat la 17 ani de bodybuilding, intr-o sala improvizata si fara sa aiba acces la prea multa informatie, ca sa nu mai zicem ca avea doar 65 de kilograme, tanarul nu s-a lasat pana nu a devenit cel mai bun culturist al Rusiei, asta in doar 6 ani de zile.

Glumind putin, am putea spune ca este exemplul perfect pentru o campanie puternica de propaganda in lupta cu "vestul", dar zic sa nu facem prea multe legaturi cu politica. Dupa cum spune chiar el, este doar un culturist care isi urmeaza visul, acela de a deveni exact ca idolul sau, Arnold Schwarzzeneger.

Revenind, totul a inceput atunci cand, copil fiind, a descoperit mai multe postere cu participantii la Mr. Olympia si si-a pus in minte sa devina exact ca ei. Poate pentru ca unii este dezgustator, poate ca nu, dar, spune el, exact asa s-a vazut si el.

Si nu i-a luat decat un an. La 18 ani, Andrey a devenit pentru prima data campion national la Juniori. Un debutant a reusit minunea, iar rusii au inceput deja sa-si imagineze cum va cuceri trofeul Mister Universe sau Miste Olympia.

Mai multe in sport.ro

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO