» » » » Cazul Hayssam: probabil acelaşi „cutremur” în clasa politică pe care l-au provocat şi marii fugari Vlas, Popa şi Necolaiciuc


Sirianul Omar Hayssam a fost, potrivit informaţiilor oficiale, dat în custodia Poliţiei Române. Reprezentanţii poliţiei au declarat, luni serară, pentru gândul că de vineri 19 iulie acesta a fost depus într-un centru de detenţie, dar au refuzat să precizeze unde exact.
Omar Hayssam ar putea fi prezentat publicului pentru prima dată după fuga din 2006, marţi dimineaţă la Tribunalul Bucureşti unde se judecă un termen în dosarul în care este inculpat de pentru evaziune fiscală. Pentru că are de ispăşit o pedeapsă de 20 de ani de închisoare, Omar Hayssam va fi transferat într-unul din penitenciare. Având în vedere că a fost condamnat pentru teorism, Hayssam va fi închis într-un penitenciar de maximă siguranţă, cel mai probabil la Giurgiu.
Marii fugari ai României n-au turnat pe nimeni la întoarcerea în ţară
În mijlocul anchetelor penale au fugit din România de frica arestului. Autorităţile i-au adus în ţară cu un singur scop: să îşi ispăşească pedepsele. Opinia publică aştepta dezvăluiri incendiare care însă nu au mai venit.
Maria Vlas a fost dată în urmărire internaţională timp de 3 ani. A revenit singură în ţară. Cu sufletul la gură, opinia publică a aşteptat să spună cine a furat banii de la FNI. În mod natural, l-a învinovăţi pe Sorin Ovidiu Vântu, despre care procurorii deja scriseseră mii de pagini de acuzaţii. În rest, Ioana Maria Vlas s-a limitat să facă aprecieri filosofice despre lume, viaţă şi soarta nedreaptă. După o scurtă perioadă după gratii, s-a retras într-un sat din Sibiu unde creşte găini.
Nicolae Popa era anunţat de Traian Băsescu drept cel care îi ”va popi” pe mulţi. Nicolae Popa nu a făcut nicio dezvăluire.
Mihai Necolaciuc era dat drept cel care îl va înfunda pe Miron Mitrea. Ţarul CFR, este acum judecat în liberate şi este chemat la TV ca expert în reţele de naşi care iau şpagă pe tren.
De la Omar Hayssam se aşteaptă dezvăluiri despre PSD, despre răpirea din Irak despre „profesorul”  Băsescu. Singurul lucru cert până acum e că Hayssam are de petrecut cel puţin 20 de ani în puşcărie.
Detalii in  

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO