» » » » CAR EM COMĂNEȘTI A ÎMPLINIT 15 ANI DE ACTIVITATE INDEPENDENTĂ


Casa de Ajutor Reciproc CAR EM Comănești a marcat aniversarea a 15 ani de la deschiderea sa către comunitate, fiind prima instituție financiară nebancară de acest fel din țară care s-a desprins de unitatea pe lângă care a fost înființată, respectiv Exploatarea Minieră (EM) Comănești.

Evenimentul a avut loc în Comănești, la sfârșitul săptămânii trecute, unde a fost organizată “Tombola fidelității față de CAR EM Comănești”, la care au fost oferite 20 de premii constând într-o excursie oferită în colaborare cu principalul turoperator din Moldova, Agenția de Turism Inter-Tour Bacău.
Turoperatorul a oferit el însuși un premiu cu această ocazie, un sejur de șase nopți de cazare la Hotelul Cupidon din stațiunea Eforie Nord.
“Efortul unei echipe profesioniste – au spus organizatorii evenimentului – a fost încununat de succes, pentru că au înțeles necesitatea schimbării politicii CAR și adaptarea la noile condiții sociale și economice din acea vreme, implementând noile metode de conducere și de organizare prezentate de reprezentanții WOCCU (Consiliul Mondial al Uniunilor de Credit). În toată această perioadă, CAR EM Comănești s-a străduit să ofere servicii financiare diversificate, dar nu a uitat de latura socială a unui CAR, organizând tombole sau oferind promoții la împrumuturi, mai ales la zile de sărbătoare”. (Petru DONE)

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO