» » » » PDL BACĂU A RĂMAS FĂRĂ PARLAMENTARI, DUPĂ DEMISIA LUI VREME


Deputatul Valerian Vreme și-a dat demisia din partid și a devenit independent – el acuză spiritul revanșard al noii conduceri și despărțirea de Traian Băsescu – Valerian Vreme a acuzat și tonul ridicat al noii conduceri, care a bătut cu pumnul în masă, acum o săptămână, umilind organizația PDL Bacău
Claudiu TĂNĂSESCU
Deputatul Valerian Vreme a demisionat din PDL și implicit din funcția de președinte interimar al organizației județene băcăuane, așa cum anunța în exclusivitate Ziarul de Bacău încă în ediția de marți. Astfel, singurul parlamentar al PDL în județul Bacău a devenit independent.
Ieri, deputatul Vreme a organizat o conferință de presă în care a precizat câteva dintre motivele care au dus la acest gest. “Nu a fost ușor să iau această decizie – a spus Valerian Vreme. Am spus că voi face o serie de analize și am pus în balanță cu precădere factorul politic. Nu mă mai regăsesc în acest proiect politic numit PDL. Motivele mele sunt multe, dar unul trebuie spus. Nu pot fi într-un partid care, prin acțunile din ultima perioadă, s-a dezis de parteneriatul cu Traian Băsescu, în care spiritul revanșard nu s-a oprit după alegeri și este în continuare prezent pe holurile Parlamentului și la Modrogan. Credeam că după alegeri ne vom găsi locul și vom lucra ca o echipă, dar nu s-a întâmplat așa”. Deputatul de Onești a mai povestit și ce a tras pe pielea lui în urmă cu o săptămână, când în Bacău au venit doi vicepreședinți, de la Suceava și Vaslui, Ioan Bălan și Dan Marian.
“Nu au respect pentru băcăuani. Un partid nu se conduce pe ton, cum se dictează acum de la nivel central. Săptămâna trecută au venit doi delegați de la nivel central, care nu au făcut altceva decât să încerce să umilească organizația PDL Bacău prin modul de a conduce o ședință, cu strigăte și bătând cu pumnul în masă”, a mai povestit Vreme.
El a mai spus că va activa ca independent până se va decide ce culoar politic va aborda. În calcule sunt mai multe variante, de la USL – PSD sau PNL, la Mișcarea Populară a președintelui Băsescu sau noul partid care se vehiculează că se va înființa din toamnă sub umbrela Elenei Udrea. Deputatul Valerian Vreme a precizat că va face anunțul în momentul în care se va decide ce va face pe plan politic și că deocamdată se va axa pe problemele Oneștiului. După anunțarea demisiei lui Vreme, de la Centru s-a decis ca noul șef interimar al PDL Bacău să fie Tudorița Lungu. “Este adevărat că există o propunere în ceea ce mă privește. Ea va fi supusă aprobării în ședința Biroului Permanent Național de luni”, a declarat Tudorița Lungu.
Tot ieri, consilierul prezidențial Gabriel Berca și-a anunțat demisia din PDL, nemulțumit și el de modul în care este condus acum partidul.


About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO