» » » » Divorţul şi împăcarea vedetelor la tv, afacerea momentului. Lacrimi şi vorbe grele contra mii de euro



Divorţul a devenit o afacere bănoasă în România, cu condiţia ca protagoniştii să fie cunoscuţi de marele public. Rufele murdare se spala, în direct, la tv. Tot acolo, se aruncă şi găleţi de lături în capul partenerului. Însă există şi un secret bine păzite:  oare câţi bani se încasează în urma prestaţiei tv?.  
Dacă, până nu de multă vreme, vedeai foarte rar vedetele şi starletele noastre autohtone dezvăluind la tv detalii legate de despărţirea de partenerii lor, mediatizare scandalului din dormitor a devenit acum o adevărată îndeletnicire. O oră de lacrimi, de vorbe grele aruncate la adresa ex-ului şi de lamentări se traduce în mii de euro intraţi în cont. E un troc în beneficiul ambelor părţi: emisiunile câştigă audienţă, iar celebrităţile “distruse” că au rămas singure, o mică avere, scrie libertate.ro.
Această adevărată afacere a devenit şi mai profitabilă de când cuplurile celebre s-au prins că pot face bani dacă-şi inventează despărţirea, se ceartă aprig prin platourile emisiunilor, apoi se împacă, la fel de zgomotos, tot la TV - arată aceaşi publicaţie. De ce spunem asta? Pentru că tot mai multe voci, în special persoane apropiate vedetelor care şi-au dat papucii în direct, susţin că, în numeroase cazuri, ruptura a fost de ochii lumii, de dragul banilor câştigaţi uşor şi pentru redobândirea notorietăţii pierdute. Vă prezentăm azi câteva cupluri asupra cărora planează această suspiciune. Două dintre ele deja s-au reunit, în timp ce despre altul se spune că o va face în scurt timp...
Mihai Albu şi Iulia Albu
Divorţul de Mihai Albu (50 de ani) i-a adus Iuliei Albu (31 de ani) beneficii consistente. Dacă pe vremea când era căsătorită cu designerul de pantofi ea se făcuse remarcată doar datorită ţinutelor excentrice şi a scandalurilor cu alte vedete, iată că, rămasă singură, lucrurile au luat o întorsătură de 180 de grade. Iulia a fost angajată de Kanal D, unde prezintă o rubrică de modă pe bani frumoşi, în jur de 2.000 de euro, a devenit imaginea unei firme de maşini de fiţe, care i-a şi dat pe mână un automobil de 35.000 de euro, şi a fost protagonista unei şedinţe foto inedite, cu cleşti de rac în gură, la un produs care va apărea în curând pe piaţă. Reclamă care i-a mai adus 1.000 de euro.
Cel de-al patrulea divorţ de afaceristul Silviu Prigoană (49 de ani) i-a crescut, cu viteza luminii, cota Adrianei Bahmuţeanu (39 de ani). După ce s-au bălăcărit prin ziare şi pe la TV şi au făcut inventarieri ale lucrurilor de-a dreptul penibile, la chiloţi şi la ustensile de bucătărie, Bahmu şi Prigoană s-au împăcat de Paşte. Scandalul despărţirii îşi atinsese scopul. Bahmu a obţinut un contract de publicitate la o firmă de tigăi, rotunjindu-şi veniturile cu 4.000 de euro, şi a mai obţinut, la Antena 2, emisiunea “Începe Bahmu”, pe un salariu de 5.000 de euro.
 
Prigo, Bahmu şi fostul ei iubit
Şi Gabriela Cristea (39 de ani) a avut numai de câştigat de pe urma aşazisului scandal de despărţire definitivă pe care l-a avut cu Marcel Toader (50 de ani), soţul ei. Cum de ceva vreme Gabriela intrase într-un con de umbră, iar televiziunile nu se înghesuiau s-o asalteze cu oferte, despărţirea de Toader a fost reţeta sigură pentru o revenire spectaculoasă. Patronii turci de la Kanal D, care o concediaseră anul trecut printr-un simplu SMS scurt şi la obiect, acum o doresc din nou în ograda lor. S-a zvonit chiar, la un moment dat, că ea o va înlocui pe Oana Roman, la emisiunea “Drept la ţintă”. Gabriela încă n-a primit o emisiune, totul fiind la nivel de promisiune, dar a câştigat, potrivit apropiaţilor, mii de euro pentru a povesti despre căsnicia ratată cu Marcel Toader. 
 
Gabriela Cristea
Prins în fapt de Andreea Mantea (26 de ani), taman înainte de marea cununie, Ştefan Stan (36 de ani) a recunoscut spăsit că a greşit enorm când a picat în mrejele unei admiratoare înfocate, pe care a invitat-o la hotel. Andreea Mantea i-a dat inelul de logodnă înapoi şi şi-a expus trăirile cu de-amănuntul în “wowbiz”, propria emisiune pe care o prezintă alături de Mădălin Ionescu la Kanal D, pentru ca, ulterior, marea lor împăcare să fie întoarsă pe toate feţele, în direct, la TV. Desigur, audienţele au fost uriaşe, astfel că nu este exclus să fi primit şi o primă pentru show-ul lacrimogen, conchide libertatea.ro.
 
 Ştefan Stan şi Andreea Mantea


About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO