» » Ponta despre tânăra lovită de o maşină a Ambasadei Rusiei: Dacă e infracţiune, vinovatul să plătească


Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, trebuie să ia toate măsurile permise de convenţiile internaţionale pentru ca persoana vinovată să plătească, dacă accidentul în care o tânără a fost lovită de un autoturism al Ambasadei Federaţiei Ruse constituie o infracţiune, consideră premierul Ponta.


El a arătat că a fost informat despre acest accident.
"Domnul Corlăţean trebuie - şi asta am vorbit cu domnia sa - trebuie să ia toate măsurile permise de convenţiile internaţionale pentru ca, dacă este vorba de o infracţiune, persoana vinovată să plătească", a spus Ponta.
Şoferul este cetăţean rus, iar pe legimaţia diplomatică este menţionat faptul că este secretar al Ambasadei. El a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, precum şi prelevarea de probe biologice, invocând imunitatea de care beneficiază, potrivit unor surse judiciare.
Tânăra de 19 ani lovită de o maşină a Ambasadei Rusiei pe o trecere de pietoni din Sectorul 3 al Capitaleieste în comă la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Bagdasar-Arseni, având contuzii la creier, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, Florian Bica.


About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO