» » » ANM: VIN NINSORILE de la sfârşitul săptămânii. PROGNOZA PÂNĂ PE 5 NOIEMBRIE


Primele ninsori îşi vor face simţită prezenţa începând din acest week-end, cu preponderenţă în Maramureş, Moldova şi la munte, pe fondul unor scăderi bruşte de temperatură de până la 12 grade Celsius ce se vor înregistra din 26-27 octombrie, se arată în prognoza întocmită de către Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) pentru intervalul 23 octombrie - 5 noiembrie 2012.
PROGNOZA METEO. Potrivit meteorologilor, în zona Banatului, în primele zile ale intervalului de prognoză, mediile termice se vor menţine la valori uşor mai ridicate comparativ cu normele climatologice pentru această perioadă a anului, dar în intervalul 26-29 octombrie se va produce o răcire accentuată. Mediile maximelor diurne vor scădea de la 20-21 grade Celsius până la aproximativ 6 grade, iar minimele nocturne vor coborî spre 1-2 grade Celsius. În intervalul 29 octombrie - 2 noiembrie vremea se va încălzi treptat de la o zi la alta, devenind normală termic în ultimele zile ale perioadei de prognoză, cu maxime, în medie, de circa 15 grade Celsius şi minime de 5-6 grade Celsius. Precipitaţii importante se vor semnala pe 27 şi 28 octombrie, după care acestea vor fi în diminuare cantitativ, dar probabilitatea lor de producere se menţine până la sfârşitul intervalului. 

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/informare-meteo-vin-ninsorile-de-la-sfarsitul-saptamanii_1036820.html#ixzz2A7uXP2Tf

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO