» » Mihai-Răzvan Ungureanu: Într-un context internaţional agitat, România poate fi pusă în pericolul unui atentat terorist




Fostul şef al Serviciului de Informaţii Externe (SIE), Mihai-Răzvan Ungureanu, a declarat sâmbătă, la Poiana Braşov, că România poate să fie pusă în pericolul unui atentat terorist, într-un context internaţional agitat.

"În primul rând, trebuie să ne obişnuim cu ideea că, într-un context internaţional agitat, România poate să fie pusă în pericolul unui atentat terorist. Este motivul pentru care serviciile speciale, instituţii cu atribuţii în domeniu, se pregătesc continuu preîntâmpinând o asemenea nefericită incidenţă. Cred că niciodată nu a fost cazul ca media să nu ştie care sunt preocupările serviciilor de informaţii. De exemplu, în calitatea de fost director SIE am spus-o la rândul meu, în câteva rânduri apăsat, că nu există în momentul de faţă stat care să fie ferit de pericolul terorist, cu excepţia celor care, evident, se află de partea lor. Pericolul terorist nu are graniţe, nu are paşaport, este foarte inventiv din punct de vedere tehnic şi are capacitatea de a se difuza exact acolo unde există crize deja instalate", a afirmat Mihai-Răzvan Ungureanu. 

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO