» » Fostul ministru al Comunicatiilor a facut bilantul in Bacau


Fostul ministru al Comunicatiilor si Societatii Informationale, deputatul Valerian Vreme, a sustinut ieri o conferinta de presa in care si-a prezentat bilantul ca ministru. Acesta va colabora in continuare cu ministerul pe numeroasele proiecte pe care le-a inceput acolo.

Mandatul ministrului Valerian Vreme a fost de 15 luni. In acest timp si-a pus semnatura pe numeroase proiecte. "Semnatura mea este pe 18 proiecte importante, aflate in diferite faze de implementare. Este vorba in special de sistemul de plati online, Sistemul electronic de achizitii publice, Strategia nationala de broadband - prin care incercam sa ducem internetul in toate catunele tarii, proiectul "Internet in scoala ta"", a exemplificat fostul ministru Valerian Vreme. Acesta a declarat si ca la finalul anului 2011, Ministerul Comunicatiilor a incheiat toate apelurile de fonduri europene si ca Posta Româna, la fel ca si alte institutii subordonate acestui minister, sunt in sfârsit pe profit. "Recunoasterea actualului premier care a spus ca ministerul pe care l-am condus a fost piesa centrala din Guvernul Boc ma face sa ma simt mândru de ceea ce am realizat", a spus Vreme. Deputatul bacauan a declarat ca va sustine in continuare promulgarea unor legi importante pentru tara noastra in domeniul comunicatiilor. Este vorba de Legea Comunicatiilor, Legea protectiei datelor cu caracter personal si propunerea de inregistrare a cartelelor prepay. Vreme a dorit sa puna punct speculatiilor privind implicarea sa sau a Ministerului Comunicatiilor in semnarea ACTA. "Acest document a fost semnat de Ministerul Economiei. De altfel, am fost primul care a cerut o dezbatere ampla pe acest document pe care il consider necesar", a specificat Valerian Vreme. Acesta a evitat sa spuna daca intentioneaza sa candideze pentru Primaria Onesti, afirmând doar ca "deciziile de candidaturi se vor lua in luna martie. Partidul va hotari cine va intra in lupta electorala", a conchis fostul ministru. 
Andreea Gavrila

Fostul ministru al Comunicatiilor a dezvaluit ca se poarta negocieri ca HP, faimoasa firma de IT, sa isi mute in Bacau, la HIT Park Hemeius, divizia de cercetare. Vreme a spus ca in aceasta perioada oficialii companiei sunt in cautare de locatii. 

http://www.desteptarea.ro/fostul-ministru-al-comunicatiilor-a-facut-bilantul-in-bacau.html

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO