» » Doi bacauani, prinsi cu ghivece de cannabis in apartament

Doi bacauani, prinsi cu ghivece de cannabis in apartament

Doi tineri care cultivau, fără drept, într-un apartament din Bacău, plante cu conţinut stupefiant, au fost prinşi de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate.
Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Călăraşi, au reuşit probarea activităţii infracţionale a lui V. Liviu, de 26 de ani şi C. Roxana, de 24 de ani, ambii din Municipiul Bacău, suspecţi de săvârşirea infracţiunii de cultivarea, fără drept, a drogurilor de risc, conform prevederilor Legii nr. 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.
Operaţiunea a fost finalizată ieri, 25 ianuarie a.c., când poliţişti ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi, B.C.C.O. Bacău şi I.P.J. Bacău, cu sprijinul de specialitate al D.G.I.P.I. Călăraşi, au desfăşurat o acţiune complexă pe raza Municipiului Bacău. La percheziţia domiciliară efectuată la locuinţa comună a celor doi suspecţi au fost descoperite, în vase aflate în interiorul şi în afara unei instalaţii improvizate, aproximativ 40 de plante din specia “Canabis Sativa”, precum şi mai multe recipiente conţinând fragmente vegetale din această plantă şi seminţe necesare cultivării sale. Din verificările efectuate a rezultat că sămânţa era procurată de V. Liviu din Olanda, prin intermediul internetului.
Cei doi suspecţi au fost prezentaţi de poliţişti procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Călăraşi, care a dispus reţinerea pentru 24 de ore a lui V. Liviu şi a luat faţă de C. Roxana măsura interzicerii de a părăsi ţara.
V. Liviu a fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, iar în această dimineaţă a fost prezentat magistraţilor Tribunalului Călăraşi, care au dispus arestarea sa preventivă.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO