» » » SE ÎMPART 400.000 DE LEI PRIMĂRIILOR DIN JUDEȚ


Consilierii județeni băcăuani se reunesc astăzi în ședința ordinară din luna noiembrie. Cel mai disputat punct de pe ordinea de zi va fi modul în care se vor împărți 400.000 de lei, proveniți din cote defalcate din impozitul pe venit și care vor fi împărțiți între unitățile administrativ-teritoriale din județ.

Alt proiect ce va fi supus aprobării este solicitarea adresată Guvernului României pentru transmiterea în administrarea Consiliului Județean a imobilului “Palat Administrativ”, situat în municipiul Bacău, str. Mărășești nr. 2 – 4, aflat în prezent în administrarea Instituției Prefectului, care nu are însă bani pentru lucrări de modernizare și reparații.
Alte proeicte sunt neexercitarea dreptului de preempțiune de către județul Bacău pentru cumpărarea unui imobil compus din construcție și teren, situat în orașul Slănic Moldova, str. Vasile Alecsandri, nr. 3, aprobarea Planului de ocupare a funcțiilor publice în anul 2014 pentru aparatul de specialitate al Consiliului Județean și Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor sau numirea directorului Serviciului Public Județean pentru Promovarea Turismului și Coordonarea Activității de Salvamont Bacău.
Claudiu TĂNĂSESCU

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO