» » » Magistrații l-au ”ars” pe Gigi Becali


Magistrații Curții de Apel au respins cererea lui Gigi Becali, de întrerupere a executării pedepsei cu închisoarea pentru trei luni.
Cererea omului de afaceri a fost găsită drept nefondată de judecători.
Curtea de Apel Bucureşti judecă miercuri recursul omului de afaceri Gigi Becali la decizia prin care Tribunalul Bucureşti a respins cererea de întrerupere a executării pedepsei cu închisoarea primite de omul de afaceri.
Gigi Becali a fost adus din penitenciar la Curtea de Apel Bucureşti, acolo unde se judecă solicitarea sa de întrerupere a pedepsei.
El este susținut de Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf şi Meme Stoica, dar și de fotbaliștii Stelei, între care Mihai Răduţ și Adrian Cristea.

Avocaţii lui Gigi Becali - Pavel Abraham şi Paula Iacob - au cerut pe 31 iulie amânarea pe motiv că nu au apucat să depună toate documentele privind situaţia firmelor omului de afaceri şi mai au nevoie de timp pentru a studia toate actele de la dosar.

Patronul Stelei spune că vrea să i se întrerupă executarea pedepsei pentru a putea rezolva situaţia financiară la zece firme pe care le deţine.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO