» » » Fiul Marinei Almășan, rupt cu bătaia în Turcia din cauza unei partide de sex

Aflat în cocheta staţiune Kemer, din Turcia, adolescentul a luat-o pe coajă, la propriu, după ce a "deranjat" partida de amor a unor turişti înfierbântaţi. Victoraş şi prietenul lui, Dragoş, cel care i-a fost alături la penibila fază, riscau să ajungă după gratii, din cauza curiozităţii pur adolescentine.
Din dorinţa de a-i oferi fiului său câteva zile de distracţie, Marina Almăşan l-a teleportat pe Victoraş al ei în staţiunea turcă Kemer. Şi, pentru a-i face până la capăt hatârul, l-a luat după ei, "la pachet", şi pe Dragoş, cel mai bun prieten al acestuia, scrie Libertatea.ro.

Cum Marina bănuia că nu se va descurca singură cu doi adolescenţi rebeli, aceasta i-a cumpărat bilet şi mătuşii Ana. Pe scurt, se anunţa o vacanţă de vis, într- un colţ de rai, plimbări cu skijetul, parasailing, ski nautic, sporturi de uscat, băi turceşti, masaj oriental, plus un meniu all-inclusive într-un club exclusivist.
Totul a mers ca pe roate, fără mari nemulţumiri sau incidente mărunte, inerente, de altfel, în orice concediu. Până în penultima zi, când cei doi băieţi au fost implicaţi într-un scandal de pomină.
Cum se plimbau ei aşa, pe înserat, pe aleile clubului, Victoraş şi Dragoş au auzit la un moment dat ţipetele unei femei, care răzbăteau dintr-un bungalow.
Din curiozitate, dar şi din dorinţa de a deveni eroi, căci deja se gândeau să o salveze de la moarte pe biata turistă aflată la necaz, cei doi prieteni s-au apropiat de fereastră, căznindu-se să desluşească, prin geam, ce se întâmplă în aşa-zisa cameră "de tortură".

Total neexperimentaţi, ei nu şi-au dat seama că, de fapt, turista urla de plăcere, fiind în pat cu iubitul ei turc, aşa că au dat de bucluc, după ce bărbatul i-a surprins zgâindu-se la ei, în timp ce se iubeau dezbrăcaţi puşcă.
Crezând că au fost filmaţi de musafirii nepoftiţi cu telefonul mobil, turcul şi-a tras iute o pereche de nădragi pe el şi i-a alergat pe Victoraş şi pe Dragoş prin toată staţiunea.
La un moment dat, fiul Marinei, mai pacifist de fel, s-a oprit şi a încercat să-i explice acestuia cum au stat, de fapt, lucrurile. Deloc amator de conversaţie, bărbatul i-a aplicat puştiului câţiva pumni în burtă, dar şi în faţă, apoi a alertat jandarmii din zonă.
Puştii au fost duşi de oamenii legii în camera lor, unde le-au fost găsite telefoanele mobile. Chiar dacă Victoraş a demonstrat că nu le-au avut la ei afară, turcul, deranjat din partida de amor, le-a confiscat cu de la sine putere şi dus a fost:
"A doua zi, în zori, am alertat conducerea hotelului, însă aceasta a ridicat din umeri, dând de înţeles că în Turcia fiecare îşi cam face legea lui şi că să zicem mersi că nu s-au trezit copiii cu un cuţit în burtă", ne-a povestit Marina Almăşan, care cu greu îşi va reveni din sperietură.
Ea şi mătuşa Ana au chemat poliţia, care, de formă, le-a luat nişte declaraţii, însă şi aceştia le-au dat de înţeles că e mai inteligent să-şi vadă de treabă.

Totuşi, la insistenţele victimelor, conducerea hotelului a recuperat de la turistul agresiv cele două telefoane, deşi sunt practic de neutilizat, fiind distruse în totalitate.
Înainte de revenirea pe plaiurile natale, directoarea hotelului i-a şoptit Marinei Almăşan că dacă acest conflict s-ar fi amplificat, Victoraş şi Dragoş ar fi putut ajunge la închisoare, fiindcă, de regulă, autorităţile turce dau câştig de cauză cetăţenilor ţării lor.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO