» » » » » Doi români, suspecţi într-un caz de dublă crimă în Spania (VIDEO)


Poliţia spaniolă a reţinut doi români suspecţi într-un caz de dublă crimă la Murcia, în Spania. Poliţiştii anchetează moartea unei foste voleibaliste olandeze şi a partenerului său, care au dispărut în 15 mai.

Dubla crimă comisă la Murcia a şocat opinia publică din Spania şi Olanda. Cadavrul fostei sportive de performanţă, Ingrid Visser, şi cel al partenerul ei, Lodewijk Severein, au fost găsite îngropate pe jumătate într-o livadă de lămâi, de lângă oraşul Murcia. Cei doi erau daţi dispăruţi din 15 mai, iar prietenii și familia au lipit afișe în zona în care fuseseră văzuți ultima oară.
După mai multe cercetări, poliţia spaniolă a găsit locuința în care s-ar fi comis dubla crimă.
Primii suspecți retinuţi de poliţie sunt doi spanioli și doi români cu antecedente penale. Poliţiştii spanioli colaborează la ancheta cu poliţia română și cu cea olandeză.
Se pare că cei doi cetățeni olandezi s-au deplasat în Spania ca să facă un tratament de fertilitate și aveau la ei mulți bani. Ultima dată au fost văzuți în 13 mai, după ce au închiriat o cameră de hotel.
Acum se urmăresc mai multe piste și una dintre ele ar putea fi implicarea unei grupări infracționale violente. Ancheta a fost secretizată prin decizia judecătorului.


About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO