» » » KLAUS JOHANNIS, va candida pentru o funcţie de conducere în cadrul PNL


Preşedintele PNL Crin Antonescu a anunţat, miercuri, că va cere Consiliului Naţional Executiv al partidului o derogare de vechime astfel încât primarul Sibiului, Klaus Johannis, proaspăt devenit membru PNL, să poată candida la o funcţie de conducere în cadrul Congresului partidului care debutează vineri.
Potrivit lui Johannis, Forumul Democrat al Germanilor din România, pe care îl conduce, nu este partid politic iar statutul acestei organizaţii permite membrilor acesteia să se înscrie într-un partid, astfel că edilul Sibiului nu îşi pierde mandatul prin aderarea la PNL. "Nu am de gând să părăsesc Forumul German.Având în vedere că FDGR nu e un partid şi statutul permite ca un membru să fie in acelaşi timp si membru al unui partid, nu voi fi in situaţia de incompatibilitatea", a susţinut proaspătul liberal.
Pe de altă parte, Johannis a precizat că, dacă va fi ales într-o funcţie de conducere în cadrul PNL, va renunţa la calitatea de preşedinte al FDGR. "E mai degrabă o problemă de moralitate", a motivat Johannis.
Nici Crin Antonescu, nici Klaus Johannis nu au dorit să precizeze pentru ce funcţie de conducere în partid ar urma să candideze primarul Sibiului. "E un pic prea devreme penru a intra în acest detaliu", a subliniat Johannis.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO