» » » » » Căcărează, Rodrigue şi Donatella, arestaţi pentru fraude de 870.000 de euro

Aceştia au înşelat mai multe firme de leasing, de la care au luat în jur de 40 de maşini, vândute ulterior, cu acte false, în Uniunea Europeană.

Procurorii Parchetului de le lângă Tribunalul Vâlcea au reţinut opt persoane în urma percheziţiilor efectuate în cinci judeţe şi municipiul Bucureşti. Capul reţelei este un anume Cristian Preda, arestat pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi fals material în înscrisuri sub semnătură privată, iarceilalţi, printre care se regăsesc nume "celebre" precum Tailor Căcărează, Rodrigue sau Donatella, au fost reţinuţi pentru complicitate. 
Procurorii au cerut Tribunalului arestarea preventivă pentru 29 de zile. Membrii grupului infracţional condus de Preda au încheiat mai multe contracte de leasing în numele unei firme, în perioada februarie-iulie 2012.
După ce au luat în jur de 40 de maşini, aceştia nu au mai achitat ratele, prejudiciul estimat fiind de 359.713 euro şi 2.337.907 lei, adicî un total de 878.351 euro. Suspecţii au vândut ulterior maşinile, cu acte false, în Uniunea Europeană.

citeste integral pe ZIUAnews.ro

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO