» » Peremistii vor sa revina in prim-planul vietii politice

PRM Bacau, gata de alegerile din 2012
Peremistii bacauani s-au reunit duminica in Consiliul Judetean al partidului, for in cadrul caruia au stabilit strategia cu care vor ataca anul electoral 2012. Conducerea partidului afirma ca doreste sa readuca formatiunea politica in prim-planul vietii politice bacauane. Liderii PRM Bacau sustin, de asemenea, ca partidul s-a intarit pe fondul crizei si ca tot mai multi votanti nemultumiti de clasa politica actuala se alatura PRM. 
Aproximativ 40 de reprezentanti ai organizatiilor PRM din judet s-au reunit ieri in cadrul Consiliului Judetean al partidului. Intalnirea, ultima la acest nivel in 2011, s-a dorit o prefatare a anului electoral 2012, liderii PRM Bacau stabilind cu acest prilej strategia pe care partidul o va aborda in perspectiva alegerilor locale si parlamentare. Petru Cojan, presedintele PRM Bacau, a declarat ca obiectivul formatiunii politice este revenirea in primul esalon al esichierului politic bacauan. Cojan a apreciat ca dezideratul poate fi implinit, in conditiile in care criza economica i-a apropiat de PRM pe tot mai multi nemultumiti. "Am stabilit, in primul rand, ca pana la data de 1 martie 2012, toate organizatiile din judet sa aiba liste complete de candidati, de la primar pana la ultimul consilier local. In principiu, toate organizatiile locale trebuie sa aiba reprezentare in consiliile locale, iar partidul sa redevina reprezentativ in politica bacauana", a afirmat presedintele PRM Bacau. El a adaugat ca dupa mai bine de 20 de ani de la infiintare, PRM a dovedit ca reprezinta o formatiune politica menita sa reziste. "Inspre PRM vin foarte multi oameni nemultumiti de ce se intampla cu tara, cu Bacaul. Avem 21 de ani pe esichierul politic si asta spune multe, fata de celelalte partide care intre timp s-au topit ca lumanarile", a comentat Cojan.


Vor schimbare la Moinesti si Onesti

Presedintii organizatiilor PRM Moinesti si Onesti, cele mai importante dupa cea din Bacau, au declarat ca partidul trebuie sa se implice in schimbarea actualilor conducatori ai municipiilor. Dumitru Toma, seful PRM Moinesti a declarat pentru cotidianul Desteptarea ca sedintele CL Moinesti au ajuns sa aiba un caracter formal. "Ii vom mobiliza pe moinestenii din cele 7 cartiere si impreuna vom aduce PRM in Consiliul Local. Vreau sa va spun ca actuala administratie locala este foarte slaba si ca sedintele CL au un caracter formal. Nu se mai intreaba nimic, nu se mai fac interpelari", a afirmat Toma. El s-a aratat nemultumit de faptul ca municipalitatea moinesteana nu a pus la dispozitia PRM un sediu, intrunirile partidului consumandu-se in diferite locatii. La randul sau, Nicu Hanganu - seful PRM Onesti - a declarat ca obiectivul organizatiei este dobandirea a 3 mandate de consilier local. "Nu vreau sa lansez un obiectiv maret, dar vrem ca din cei 21 de consilieri cati are CL Onesti, 3 sa fie de la PRM. |sta ar fi principalul nostru obiectiv. Orasul a imbatranit foarte mult si cred ca se impune o schimbare la varful adminsitratiei locale", a opinat Hanganu. 

Candidatii la parlamentare, decisi in primavara


Potrivit afirmatiilor lui Petru Cojan, PRM va stabili in prima parte a anului viitor lista de candidati pentru alegerile parlamentare. Seful PRM Bacau a declarat ca aceasta va fi conditionata de modul in care vor fi reorganizate colegiile uninominale, precum si de comasarea parlamentarelor cu alegerile locale. "Reprezentantii la alegerile parlamentare ii vom stabili anul viitor. Deocamdata vrem sa avem o situatie clara a candidaturilor pe localitati", a spus Cojan.
Lucian Bogdanel


http://www.desteptarea.ro/peremistii-vor-sa-revina-in-prim-planul-vietii-politice.html

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO