» » » » ONESTI: PROGRAMUL SARBATORILOR

1 Decembrie, CRBL și luminile de sărbători
În ziua de sâmbătă  1 decembrie, începând cu ora 14, în fața Primăriei, vor debuta festivitățile oficiale prilejuite de Ziua Națională. Depunerea de coroane, slujba religioasă, discursurile festive vor fi completate cu un spectacol de muzică națională ce va avea loc în aer liber pe o scenă special amenajată. Protagoniști vor fi artiștii locali, ansamblurile populare și formațiile de muzică ușoară din Onești, punctul culminant fiind cel în care va evolua cunoscutul artist CRBL și mai ales cel al aprinderii simultane, de către primarul Oneștiului, Victor Laurențiu Neghină, a noilor lumini de sărbători.

5 decembrie - Loredana Groza revine acasa

Miercuri, 5 decembrie, în ajunul Sfântului Nicolae, la ceas de seară, oneștenii vor avea parte, la Casa de Cultură a Sindicatelor, de un spectacol de zile mari a cărui protagonistă va fi renumita solistă oneșteancă LOREDANA GROZA.


Zi liberă, în dar, de Sfântul Nicolae
Joi, pe 6 decembrie, în ziua de Sfântul Nicolae, care este de altfel și ziua orașului nostru, oneștenii pot sărbători prin participarea la Sfânta Liturghie în bisericile orașului și mai ales la biserica ce dă pe patronul spiritual al Oneștiului, precizând că această zi este una liberă pentru cei ce lucrează în
instuțiile bugetare locale (Instituții de învățământ, Primărie șamd). Seara, Sala Polivalentă va găzdui, în avanpremieră evenimentului de a doua zi, o preselecție a celor mai frumoase fete ale Oneștiului, care vor ajuta în organizarea concursului de K1.

7 decembrie, K1 la Onești

Vineri 7 decembrie, începând cu ora 21, la Sala Polivalentă, în premieră pentru Onești, va avea loc Gala Local Kombat, unde vor fi prezenți luptători renumiți de K1.

http://onestivideo.blogspot.ro/2012/11/vin-sarbatorile-la-onesti.html

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO