» » Patronul unei firme de paza si protectie s-a impuscat in cap

Gest extrem al unui om de afaceri din Bacau
Valentin Catalin Ghiba (55 de ani), patronul firmei de paza si protectie Sigma Security din oras, s-a impuscat in cap in timp ce vorbea la telefon cu fiul sau. Se pare ca barbatul nu si-a revenit dupa moartea sotiei si a ales sa-si puna capat zilelor. Anchetatorii spun ca Ghiba a folosit un pistol pe care il avea inchiriat de la Inspectoratul de Politie Judetean Bacau.

Tragedia s-a petrecut in noaptea de luni spre marti in localitatea Lilieci, din comuna Hemeius. Fiul lui Valentin Ghiba a fost cel care a alertat politia dupa ce a auzit impuscatura si a vazut ca tatal sau nu-i mai raspunde la apeluri. “Din primele verificari efectuate s-ar parea ca pistolul cu care a comis acest gest era inchiriat de societatea pe care o administra de la Inspectoratul de Politie. Se pare ca ceea ce l-a determinat sa recurga la acest gest a fost pierderea sotiei sale, careia ii facuse recent un praznic de 40 de zile. In timp ce s-a sinucis vorbea la telefon cu fiul sau, pe care nu am reusit sa-l 
audiem inca. Victima nu a lasat niciun inscris si nici nu a afirmat ca are de gand sa se sinucida”, a declarat Felix Banila, prim-procuror la Parchetul Tribunalului Bacau. Anchetatorii spun ca au in lucru un caz clar de sinucidere si ca nu sunt elemente care sa-i determine sa mearga si pe varianta unei crime. 

Arma letala era inchiriata de la IPJ Bacau

Politistii recunosc ca barbatul s-a impuscat cu un pistol cu gloante inchiriat de la ei si ca fiind administratorul unei firme ce avea ca profil de activitate protectia a avut dreptul sa detina o astfel de arma. 
“Persoana respectiva era autorizata potrivit legii sa foloseasca acest tip de armament”, a spus inspectorul Narcisa Butnaru, purtatorul de cuvant al IPJ Bacau. Vecinii spun ca Valentin Ghiba era un om cumsecade si ca in ultima perioada l-au vazut tot mai abatut. “Sotia lui s-a imbolnavit. A stat la Bucuresti sase luni si de acolo a plecat in Israel, unde s-a operat, dar nu a supravietuit. El nu a putut sa mai reziste. Era foarte suparat. Plangea si a spus catre baieti ca stie el ce trebuie sa faca”, spune Ion Giurgiucaru, vecin.
Valentin Catalin Ghiba avea doi copii de care era extrem de apropiat. Fiul lui il vizitase cu doar cateva ore inainte de gestul extrem.
Geta Panaite



About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO