» » Batrâna jefuita de falsi agenti de vânzari

Locuitorii municipiului Onesti pot deveni usor “gazde” ale unor musafiri nepoftiti iar efectele unei asemenea vizite sunt de neimaginat. O astfel de situatie a trait si o femeie in vârsta de peste 65 de ani (A.P.), ce locuieste singura intr-un apartament aflat pe bulevardul Republicii. La usa apartamentului sau s-a trezit cu o tânara dornica de a-i arata calitatile unui produs promotional pentru curatirea geamurilor. Desi locatara nu a fost incântata de aceasta vizita, la simpla deschidere a usii tânara a patruns in apartament, declarând ca este promotoarea unei campanii promotionale. Despre aceasta inopinata vizita, A.P. a mentionat: “Pe lânga produsul promotional, tânara, care a spus ca locuieste in Onesti avea mai multe solutii si produse despre care spunea ca sunt ideale pentru desfundarea chiuvetelor si pentru alte operatiuni de acest fel. M-a pus sa scriu pe o hârtie denumirile tuturor acestor produse sub pretextul ca patronul sau trebuie sa stie cum se desfasoara aceasta campanie pe teren! Desi nu prea vad, m-am straduit ca sa scriu gândind ca pot sa fac bine unei persoane, sa o ajut ca sa poata fi angajata, dupa cum dadea de inteles... Ea s-a dus la geamul din bucatarie pe care l-a sters atât pe dinauntru cât si pe dinafara. Insa, intr-un fel a blocat vederea lucrurilor pe care le am dar si trecerea mea spre celelalte camere ale apartamentului. Având asupra sa un telefon mobil, acesta a sunat dar ea nu a raspuns apelului. Totul a durat cam 10 minute, timp in care consider ca in apartamentul meu a intrat si o a doua persoana, posibil «complice» a tinerei cu campania promotionala. Cert este ca nu m-a slabit deloc din privire si a stat mereu la intrarea in bucataria apartamentului, usa fiind intredeschisa. Nefiind hotarâta ca sa cumpar vreunul din produsele pe care le avea la oferta, tânara (blonda si in vârsta de 20–25 ani) a spus ca pleaca, cu gândul ca va reveni peste câteva zile”.
Acestor lucruri in aparenta constructive, le-a urmat altele, care au lasat-o impietrita in durere si in pragul deznadejdii pe batrâna onesteanca. Dupa plecarea tinerei ea a observat ca toata “bruma” sa de economii, in jur de 4.000 de lei, i-au disparut din sifonier! “Era pensia pe care o luasem, ajutorul de inmormântare pentru un fiu al meu ce a decedat in primavara acestui an precum si banii ce m-am chinuit ca sa-i adun vreme de 20 de ani, dorind sa imi pun o usa si un geam din termopan la apartament. Banii erau in sifonier, fiind pusi printre niste haine, dar si in portofel, pe care l-a scos de unde il lasasem (nefiind la vedere) si a luat toti banii care se aflau in el… Astfel, la toate necazurile mele s-a adaugat si acesta…”
Tristetea batrânei A.P. este coplesitoare si distrusa de aceasta pierdere, care i-a luat si odihna noptilor isi doreste ca “sa fie descoperita acea tânara, despre care vecinii blocurilor din jur spun ca a mai fost si la alte apartamente”. Nedumerirea batrânei, care considera ca portofelul inca mai pastreaza amprentele celei care a jefuito de suma de bani mentionata, este ca tânara a incercat ca sa prezinte campania promotionala si altor persoane singure in vârsta din zona, acestea fiind hotarâte ca sa nu o primeasca! Faptul este confirmat de locuitori care isi au locuinta in aceasta zona a bulevardului Republicii, printre semnalmentele remarcate de locatari fiind cele ca tânara are vârsta de 20–25 ani, e blonda, cu parul legat si poarta blugi. Prin natura lucrurilor asemenea intâmplari pot avea loc si in alte zone ale municipiului, precum si in zonele urbane ale oraselor de pe Valea Trotusului. Mentionam faptul ca trecerea prin aceasta intâmplare trista a afectat-o foarte mult pe onesteanca A.P., care dupa propria-i marturisire, isi face “tot felul de idei”, fiind cuprinsa si de teama. Datorita faptului ca se deplaseaza foarte greu ea nu a sesizat Politia Municipiului Onesti, insa a tinut ca aceasta trista intâmplare prin care a trecut sa fie cunoscuta de locuitorii municipiului Onesti si nu numai. (George Petrescu)

http://www.onestiexpres.ro/batr%C3%A2na-jefuita-de-falsi-agenti-de-v%C3%A2nzari.html

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO