» » » Trofeul festivalului TI AMO a ramas in Romania


Trofeul festivalului TI AMO a ramas in RomaniaFestivalul international TI AMO, de la Onesti, s-a incheiat simbata seara, odata cu spectacolul de gala si premierea cistigatorilor. Marele premiu, trofeul festivalului a ramas in Romania, fiind cucerit de Ion Moise Badulescu (13 ani, din Mioveni, Arges). El a concurat la categoria 12 – 14 ani, unde s-a luptat cu interpreti de valoare, cum ar fi cei din Bulgaria, Italia sau Republica Moldova.
“Nu ma asteptam sa cistig, mai ales ca e prima data cind vin la Onesti – ne-a spus el. A fost foarte greu, dar a fost si foarte frumos”. Premiile I, pentru fiecare dintre cele 3 categorii de virsta, au fost cistigate de Adrian Stefan Ivan (7 ani, Brasov), Viorela Stoian (11 ani, Piatra Neamt) si Divna Stancheva (Bulgaria), Premiile II au fost obtinute de Maria Florea (6 ani, Iasi), Raluca Ursu (10 ani, Botosani) si Nicoleta Cotorobai (12 ani, Republica Moldova), iar Premiile III au fost adjudecate de Antonia Serban (6 ani, Piatra Neamt), Yasin Etibar (10 ani, Azerbaijan) si Michele di Gioia (13 ani, Italia).
S-au mai acordat Mentiunile I, obtinute de Daria Bahrin (7 ani, Iasi), Madalina Cernat (11 ani, Baicoi, Prahova), Andreea Paval (13 ani, Bacau) si Elena Petcu (13 ani, Bucuresti), Mentiunile II, cistigate de Eleonora Filipoiu (8 ani, Slobozia, Ialomita), Raluca Bogdanescu (11 ani, Onesti) si Ecaterina Petruca (14 ani, Piatra Neamt), precum si Mentiunea III, obtinuta de Mara Pripon (7 ani, Bucuresti).
S-au mai atribuit si Premiul pentru cea mai mica interpreta (Diana Yurtaeva, 6 ani, Rusia), Premiul pentru cea mai buna melodie (Andrada Bratovianu, 10 ani, Onesti), Premiul pentru cea mai buna voce feminina (Andreea Panaitescu, 11 ani, Piatra Neamt), Premiul de popularitate (Sara Guzel, 10 ani, Turcia), Premiul pentru cel mai bun text (Emanuele Scellato, 12 ani, Italia), Premiul pentru prezenta scenica (Simon Gravino, 14 ani, Malta) si
Premiul presei (Ambra Moiano, 13 ani, Elvetia), precum si alte premii speciale. Iar premiile pentru creatie au intrat in posesia unor compozitori din Romania (Locul I), Malta (Locul II) si Italia (Locul III).
Festivalul si-a pastrat prestigiul
Trofeul festivalului TI AMO a ramas in Romania
Festivalul TI AMO s-a aflat la cea de-a XVI-a editie, care a fost la fel de bine apreciata ca si precedentele, atit din punctul de vedere al valorii concurentilor, cit si al organizarii. “Toti copiii au fost foarte buni, iar noi, cei din juriu, am decis foarte greu cine sint cei mai buni dintre ei”, a precizat Carmen Olaru, presedintele juriului.
“Vom comunica la Federatia mondiala a festivalurilor, WAFA, premiantii si fotografiile lor – ne-a spus si Zenovia Ilisei, vicepresedinte al festivalului TI AMO. Aceasta editie a fost extraordinara si sint foarte multumita, dupa o munca foarte grea”.
“Nu-i usor sa ajungi la a XVI-a editie”, a spus si Theodor Adobricai, presedintele festivalului, care a mai precizat ca “scopul acestui festival este prietenia”, fapt apreciat si de alti participanti.
“Organizarea acestui festival este foarte buna, iar totul este foarte clar stabilit – ne-a spus si Monica Unel, din Turcia, solista de opera si membra a juriului de la TI AMO. Am fost si acum 4 ani, cu fiica mea, Deniz, dar acum am fost invitata in juriu si am fost onorata. Scopul acestui festival este sa ii faca fericiti pe copii”. (George MARTIN)

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO